Problemen na installatie SDK 3.0 beta 4

Problemen na installatie SDK 3.0 beta 4 discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Om een bug op te sporen die alleen in OS 3.0 voorkwam, heb ik thuis maar de beta 4 van de 3.0 SDK geinstalleerd. Dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 April 2009, 17:13
Thaurin's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 141
Standaard Problemen na installatie SDK 3.0 beta 4

Om een bug op te sporen die alleen in OS 3.0 voorkwam, heb ik thuis maar de beta 4 van de 3.0 SDK geinstalleerd. Dit had ik beter niet kunnen doen, want nu heb ik een probleem. Alle apps waarbij geluid wordt gebruikt lopen vast in de simulator op het moment dat ik afspeel. Voor zover ik heb gezien werkt de rest goed.

Ik heb inmiddels /Developer en /Developer3.0 (waar ik de nieuwe SDK in had geinstalleerd) verwijderd en uninstall-devtools gedraaid, om vervolgens de 2.2.1 SDK weer te installeren. Helaas blijft het probleem.

Iemand een suggestie? Want ik sta op het punt om gewoon Mac OS X opnieuw te installeren.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:55.