Icoon probleem?

Icoon probleem? discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, nadat ik 3.0 beta 5 geinstalleer heb, doen mijn icoontjes gek, Eerst alleen met mijn eigen apps (dus via xCode) maar nu beginnen ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 May 2009, 18:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard Icoon probleem?

Hoi,

nadat ik 3.0 beta 5 geinstalleer heb, doen mijn icoontjes gek,

Eerst alleen met mijn eigen apps (dus via xCode) maar nu beginnen ook gekochte apps raar te doen.

Bijvoorbeeld dat ik bij Goldminer N bij trein het icoontje van trein heb,

en bij myst GEEN icoon?

Iemand een oplossing/

Greetz,

Edit: Screen;


Laatst gewijzigd door Tim14ww; 15 May 2009 om 18:48. Reden: Screen toegevoegd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 May 2009, 22:06
ideveloper's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Locatie: Bodegraven
Berichten: 339
Send a message via twitter to ideveloper
Standaard

Sorry geen oplossing, wel hetzelfde probleem.
  #3  
Oud 15 May 2009, 22:23
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Na een respring zijn ze wel weer normaal. Bij mij tenminste.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 15 May 2009, 23:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

het werkt inderdaad .

Bedankt!
  #5  
Oud 16 May 2009, 10:36
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Dit heb ik ook; aanklikken van de blanko icoon reset m'n SB.

Opnieuw opstarten werkt nu soms al niet meer, alleen deinstalleren / herinstalleren van de betreffende App (of, de app-naam ingeven bij het 'zoeken' op je SB, dan kun je hem gewoon starten).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
icoon probleem en ipod 4.0 bluetooth riverside Jailbreak apps en thema's 0 23 June 2010 22:32
signaalsterkte-icoon waardeloos / 3G-probleem ? omikron777 T-Mobile 13 19 November 2008 21:13
Vreemde Icoon naast mijn Batterijinfo icoon torat iPhone algemeen 9 16 April 2008 18:31
png icoon hoe transparant rond icoon gmlens Jailbreak apps en thema's 2 19 March 2008 17:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:12.