UIButton Zoom

UIButton Zoom discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik zou graag willen weten hoe ik een button met een plaatje er in nar bijv. 3 sec even 2x vergroot en dat ie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 January 2011, 16:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2011
Locatie: Heemstede
Berichten: 63
Post UIButton Zoom

Hallo,

Ik zou graag willen weten hoe ik een button met een plaatje er in nar bijv. 3 sec even 2x vergroot en dat ie daarna weer terug transformed naar de normale grootte.

En het liefst ook een button bijv. 180 Graden te laten draaien.

dit is wat ik heb om de button van plek te laten switchen met een andere button, ik denk dat ik CGAffineTransformMakeTranslation iets moet veranderen:

-(void)animate {

if (animated == FALSE){

[UIButton beginAnimations:nil context:NULL];
[UIButton setAnimationDuration:0.5];
WeatherPro.transform = (CGAffineTransformMakeTranslation(0, 61));
AmberBatteryPro.transform = (CGAffineTransformMakeTranslation(0, -61));
WeatherPro.alpha = 1.0;
AmberBatteryPro.alpha = 1.0;
[UIButton commitAnimations];
animated = TRUE;
} else {

[UIButton beginAnimations:nil context:NULL];
[UIButton setAnimationDuration:0.5];
WeatherPro.alpha = 1.0;
AmberBatteryPro.alpha = 1.0;
[UIButton commitAnimations];
animated = FALSE;
}



}

En verder heb ik ook alle Outlets en Bool's toegevoegd.


Dankjewel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 January 2011, 17:22
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

[UIButton beginAnimations:nil context:NULL];
[UIButton setAnimationDuration:0.5];
button.frame = CGRectMake(button.frame.origine.x, button.frame.origine.x, gewenste hoogte, gewenste breedte);
[UIButton commitAnimations];

Als je een functie aanroept en zelf voor de gewenste hoogte en breedte een waarde invult, dan wordt de button in een halve seconde dat formaat. Dus daarna dezelfde code nog een keer doen, maar dan met een andere gewenst formaat en hij veranderd weer. Je kan de functie ook aanroepen met een delay (volgens mij al eens eerder verteld aan je op het forum).

Rotatie zal je even moet uitzoeken, want dat ken ik niet uit mijn hoofd.
  #3  
Oud 14 January 2011, 17:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2011
Locatie: Heemstede
Berichten: 63
Standaard Errors

Kijk deze errors heb ik?!?
1. /Users/midas/Desktop/AppWall/Classes/PaidApps.m:73:0 /Users/midas/Desktop/AppWall/Classes/PaidApps.m:73: error: 'CGRect' has no member named 'originele'

(deze error twee x)

2. /Users/midas/Desktop/AppWall/Classes/PaidApps.m:75:0 /Users/midas/Desktop/AppWall/Classes/PaidApps.m:75: error: expected identifier or '(' before 'else'

3. /Users/midas/Desktop/AppWall/Classes/PaidApps.m:84:0 /Users/midas/Desktop/AppWall/Classes/PaidApps.m:84: error: expected identifier or '(' before '}' token
  #4  
Oud 14 January 2011, 17:56
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

ik zou sowieso eens kijken naar het woord 'originele', want die zie ik niet terug in mijn code
  #5  
Oud 14 January 2011, 18:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2011
Locatie: Heemstede
Berichten: 63
Standaard

Ja ik heb hem werkend gekregen op 'origin' maar ik heb dus ik me button een plaatje en die gaat niet mee...
  #6  
Oud 15 January 2011, 14:55
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Dan moet je die ook veranderen denk ik?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
UIButton, addTarget naar ander object dan "self" celaeno2 Ontwikkelen voor iOS 3 11 December 2010 22:20
Toegankelijkheid: Zoom zieniets iPhone algemeen 11 25 October 2009 22:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:35.