Admob advertenties

Admob advertenties discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik ben nog niet zo lang bezig met het programeren voor IOS. nu wou ik dus advertenties in mijn app, die al helemaal klaar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 April 2011, 16:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Exclamation Admob advertenties

hallo,

ik ben nog niet zo lang bezig met het programeren voor IOS.
nu wou ik dus advertenties in mijn app, die al helemaal klaar is, van admob.

ik plaats deze code erin die zij erbij geven, KLIK, maar dan krijg ik van Xcode 2 fatal errors, 1 van dit stukje code

Code:
// Specify the ad's "unit identifier." This is your AdMob Publisher ID.
  bannerView_.adUnitID = MY_BANNER_UNIT_ID;
ze zeggen dat je daar je id in moet vullen, maar als ik dat doe staat er undecleard?, weet iemand hoe je dat in moet vullen daar.

en ik krijg nog een error maar ik denk dat dat komt omdat ik die hierboven niet heb ingevuld^^

zou ieamdn mij kunnen helpen

mvg theastamana
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 April 2011, 17:04
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 121
Standaard

Heb je in je app aangegeven wat de waarde van "MY_BANNER_UNIT_ID" is? Volgens mij moet je dat eerst aangeven met #define.. Voorbeeld:

Code:
#define MY_BANNER_UNIT_ID @"293847239842332489472938"
edit: zie http://stackoverflow.com/questions/5...in-objective-c

Laatst gewijzigd door DJ14; 17 April 2011 om 17:06.
  #3  
Oud 17 April 2011, 17:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

bedank, maar volgens mij willen zij dat bij MY_banner etc. je moet neerzetten wat je id is.

maar ik zal dit zeker proberen, ik post zo snel mogelijk of het gelukt is of niet!
  #4  
Oud 17 April 2011, 17:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

volgens mij is het nu opgelost, allen zit ik nog met mijn andere probleem.
ik krijg nog 1 eror in het laatste stukje code van de admob.

Code:
- (void)dellock {
      [bannerView_ release];
      [super dealloc];

}
hier staat een rode error redefinition of -"(MYViewController dealloc)


wanneer ik de code van admob weg haal is er niks aan de hand, maar wanneer ik hem erin zet , waar dan ook gaat het mis in het laatste stukje code

iemand mischien een oplossing
(ps het vorige probleem heb ik opgelost door @"XXXXXXXXXXXX" te doen )

Laatst gewijzigd door theastamana; 17 April 2011 om 17:53.
  #5  
Oud 17 April 2011, 17:56
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 121
Standaard

Het is (void) dealloc ipv (void) dellock. Of is dat een typefout?
  #6  
Oud 17 April 2011, 17:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DJ14 Bekijk bericht
Het is (void) dealloc ipv (void) dellock. Of is dat een typefout?
typefout
  #7  
Oud 17 April 2011, 18:04
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 121
Standaard

Heb je die bannerView_ al eerder in je code gereleased? Kan je anders het stukje code met die bannerView_ posten?
  #8  
Oud 17 April 2011, 18:31
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DJ14 Bekijk bericht
Heb je die bannerView_ al eerder in je code gereleased? Kan je anders het stukje code met die bannerView_ posten?
nee zoals te lezen is dit mijn eerste ap, maar op deze site is de code te vinden die ik gebruik.Google AdMob Ads iOS Fundamentals - Google AdMob Ads SDK - Google Code

mischien staat het ookwel op de verkeerde plek, maar dat lijkt me sterk

bij het rode stukje gaat het mis, er bestaat al in mijn code stukje een deel zonder [bannerView_ release]; wanneer die onderaan staat is daar de error, wanneer admob onderaan staat komt in het rode stukje de error
Code:
// BannerExampleViewController.m

#import "BannerExampleViewController.h"

@implementation BannerExampleViewController

- (void)viewDidLoad {
  [super viewDidLoad];

  // Create a view of the standard size at the bottom of the screen.
  bannerView_ = [[GADBannerView alloc]
                   initWithFrame:CGRectMake(0.0,
                                            self.view.frame.size.height -
                                            GAD_SIZE_320x50.height,
                                            GAD_SIZE_320x50.width,
                                            GAD_SIZE_320x50.height)];

  // Specify the ad's "unit identifier." This is your AdMob Publisher ID.
  bannerView_.adUnitID = MY_BANNER_UNIT_ID;

  // Let the runtime know which UIViewController to restore after taking
  // the user wherever the ad goes and add it to the view hierarchy.
  bannerView_.rootViewController = self;
  [self.view addSubview:bannerView_];

  // Initiate a generic request to load it with an ad.
  [bannerView_ loadRequest:[GADRequest request]];
}

- (void)dealloc {
  [bannerView_ release];
  [super dealloc];
}

@end
  #9  
Oud 17 April 2011, 19:27
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 121
Standaard

hier nog maar een poging dan

vervang deze code

Code:
- (void)dealloc {
  [bannerView_ release];
  [super dealloc];
}
door/met/voor deze code:
Code:
- (void)dealloc {
  bannerView_.delegate = nil;
  [bannerView_ release];
  [super dealloc];
}
zoals te lezen is in het voorbeeld dat admob zelf geeft in hun voorbeeld project

Laatst gewijzigd door DJ14; 17 April 2011 om 19:29.
  #10  
Oud 17 April 2011, 19:42
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

klolpt had ik ook al gedaan, alleen er gebeurde niet veel, maar ik zal dubbel cheken.

wat er in mijne staat
Code:
de admob code....
 
- (void)dealloc {
  [bannerView_ release];
  [super dealloc];
}
 
- (void)dealloc {
  [super dealloc];
}
zoals ik had al overhad, wanneer de ene onderaan staat komt daar de error, wanneer de andere daar.
1 weg halen resulteert in 5 fatal errors...

maar ik ga het nu meteen nog even proberen, bij bijde
  #11  
Oud 17 April 2011, 19:56
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 121
Standaard

De (void) dealloc functie mag maar n keer voorkomen binnen een class.... Onderste weghalen dus
  #12  
Oud 17 April 2011, 22:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DJ14 Bekijk bericht
De (void) dealloc functie mag maar n keer voorkomen binnen een class.... Onderste weghalen dus
Je bedoelt helemaal weg halen? Of alleen een deel?
Want wanneer ik 1 van de twee weg haal krijg ik 5 fatal errors
  #13  
Oud 17 April 2011, 23:14
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2009
Berichten: 429
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theastamana Bekijk bericht
Je bedoelt helemaal weg halen? Of alleen een deel?
Want wanneer ik 1 van de twee weg haal krijg ik 5 fatal errors
Code:
- (void)dealloc {
  [bannerView_ release];
  [super dealloc];
}
 
- (void)dealloc {
  [super dealloc];
}
Die laatste helemaal weg halen, je mag meer een keer een dealloc functie aanroepen.

Code:
- (void)dealloc {
  [super dealloc];
}
Weghalen en dan moet het goed zijn.
  #14  
Oud 18 April 2011, 18:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

Citaat:
zoals ik had al overhad, wanneer de ene onderaan staat komt daar de error, wanneer de andere daar.
1 weg halen resulteert in 5 fatal errors...

maar ik ga het nu meteen nog even proberen, bij bijde

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dreissen Bekijk bericht
Code:
- (void)dealloc {
  [bannerView_ release];
  [super dealloc];
}
 
- (void)dealloc {
  [super dealloc];
}
Die laatste helemaal weg halen, je mag meer een keer een dealloc functie aanroepen.

Code:
- (void)dealloc {
  [super dealloc];
}
Weghalen en dan moet het goed zijn.

Ik zal het proberen, kan natuur wel zo zijn, maar ik had het dacht ik al wel geprobeert.
Als het nu niet wil begin ik met een vers project en doe alle stappen opnieuw, wanneer het dan werkt ga ik daar mijn appje om heen bouwen


Bedankt voor jullie tijd in iedergeval, en voor het medeleven
  #15  
Oud 18 April 2011, 20:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar theastamana Send a message via twitter to theastamana
Standaard

ik weet niet wat ik heb gedaan, maar het is nu goed in mijn gewone apje!
deze kan gesloten worden.

ik heb het opgelost door alle stappen overnieuw te doen. geen idee waarom hij het nu wel doet
Reageren

Labels
admob


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
AdMob is irritant Doblie Chat en geruchten 1 1 July 2010 20:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:02.