volumeknop headset in app gebruiken

volumeknop headset in app gebruiken discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand hoe ik de volumeknop van de headset in mijn eigen app kan uitlezen? voorbeeldje graag...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 June 2011, 13:32
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 5
Standaard volumeknop headset in app gebruiken

Weet iemand hoe ik de volumeknop van de headset in mijn eigen app kan uitlezen? voorbeeldje graag
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 June 2011, 17:50
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 137
Send a message via twitter to Jeroen0704
Standaard

Misschien heb je hier iets aan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
volumeknop is eraf gevallen Mysteriousgirl_ iPhone algemeen 2 9 July 2010 14:18
Volumeknop kapot numbro2 iPhone algemeen 23 31 May 2010 13:53
Bluetooth headset gebruiken op 2 iPhones Lanzarote iPhone accessoires en onderdelen 0 1 November 2008 00:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:06.