Apple TV Mirroring met Mountain Lion

Apple TV Mirroring met Mountain Lion discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb op mijn iMac Mountain Lion staan, en ik heb een Apple TV met de nieuwste versie (gewoon normaal, geen developers versie) en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 February 2012, 19:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2012
Berichten: 3
Question Apple TV Mirroring met Mountain Lion

Hey,
Ik heb op mijn iMac Mountain Lion staan, en ik heb een Apple TV met de nieuwste versie (gewoon normaal, geen developers versie) en ik krijg mijn Airplay mirroring niet aan de praat.

Als ik op het Airplay icoontje klik, staat er 'Open beelschermvoorkeuren', en als ik daar op klik staat er niets meer dan, hoe verassend ook, mijn beelschermvoorkeuren. Voor de rest niets over Apple TV.

Kan iemand me hiermee helpen? Bedankt!

Mijn iMac:
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Schermafbeelding 2012-02-18 om 18.31.35.png‎ (41,7 KB, 34x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 February 2012, 20:27
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.404
Standaard

Ik kan mij vergissen maar ik denk niet dat we hier ondersteuning gaan geven voor een OS X Developer Preview.

Ik zou zeggen ga naar het Apple Developer Forum en stel die vragen daar.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 18 February 2012, 20:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2012
Berichten: 3
Standaard

Hm ja maar t had gekund dat hier iemand anders met mountain Lion rondloopt
  #4  
Oud 18 February 2012, 20:42
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Florens Bekijk bericht
Hm ja maar t had gekund dat hier iemand anders met mountain Lion rondloopt
Ja, natuurlijk, zie ook niet waarom je die vraag hier niet zou (mogen) stellen ?
  #5  
Oud 18 February 2012, 20:42
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Florens Bekijk bericht
Hm ja maar t had gekund dat hier iemand anders met mountain Lion rondloopt
Mountain Lion is een Developer Preview, het is nog niet eens een Beta. Wat denk je wat je nog allemaal voor problemen gaat tegenkomen met dat besturingssysteem
  #6  
Oud 18 February 2012, 21:29
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

OS X Mountain Lion’s AirPlay Mirroring apparently not yet supported on all Macs | 9to5Mac | Apple Intelligence

Maar je zal op internet weinig mensen vinden die je kunnen helpen met deze beta software, behalve bij Apple zelf
  #7  
Oud 18 February 2012, 21:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2012
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jap74 Bekijk bericht
OS X Mountain Lions AirPlay Mirroring apparently not yet supported on all Macs | 9to5Mac | Apple Intelligence

Maar je zal op internet weinig mensen vinden die je kunnen helpen met deze beta software, behalve bij Apple zelf
Hm oke, ja dit zal het probleem waarschijnlijk zijn ja! Nou, dat word afwachten en evt kijken of ik misschien kan downgraden naar Lion

Bedant!
  #8  
Oud 18 February 2012, 22:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik kan mij vergissen maar ik denk niet dat we hier ondersteuning gaan geven voor een OS X Developer Preview.

Ik zou zeggen ga naar het Apple Developer Forum en stel die vragen daar.
Jahoor, dit is aTV2 gerelateerd, dus een leuk topic hier op het forum Wel graag alleen aTV2 gerelateerd, dus niet al je andere bugs bespreken. (heb ze al gevonden hoor )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 19 February 2012, 00:20
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 126
Standaard

Heb hem net genstalleerd in parallels virtual machine.
Resolutie alleen 1024x768 ? Zal nog wel wat moeten instellen.

Laatst gewijzigd door Robbee; 19 February 2012 om 10:13.
  #10  
Oud 19 February 2012, 11:03
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.404
Standaard

Het heeft wel niets met de aTV 2 te maken maar aangezien het "een leuke draad op dit forum is"

Parallels herkent OS X 10.8 niet als OS X, maar dat zal je al wel zelf gemerkt hebben, en installeert Parallels Tools dus niet automatisch. Die tools moet je nu manueel installeren en dan de resolutie aanpassen.

Succes
  #11  
Oud 19 February 2012, 12:54
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Dit gaat alleen werken al je minimaal iOS 5.1 beta 2 op je Atv 2 hebt staan , en dan nog werkt het met veel Macs niet !

Laatst gewijzigd door cardwizard; 19 February 2012 om 13:30.
  #12  
Oud 19 February 2012, 13:28
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cardwizard Bekijk bericht
Dit gaat alleen werken al je minimaal iOS 5 beta 2 op je Atv 2 hebt staan , en dan nog werkt het met veel Macs niet !
Je hebt op de Apple TV iOS 5.1 Beta 2 nodig en dan werkt het (redelijk)
  #13  
Oud 19 February 2012, 13:32
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Je hebt op de Apple TV iOS 5.1 Beta 2 nodig en dan werkt het (redelijk)
Ja dat zeg ik , maar alleen met 2011 Macs , mijn iMac 2010 doet het niet en een 2011 MBP wel

Maar ik mag er toch van uit gaan dat dit veranderd word
  #14  
Oud 19 February 2012, 13:36
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cardwizard Bekijk bericht
Ja dat zeg ik , maar alleen met 2011 Macs , mijn iMac 2010 doet het niet en een 2011 MBP wel

Maar ik mag er toch van uit gaan dat dit veranderd word
Ligt er aan wanneer je een verse koopt
  #15  
Oud 19 February 2012, 14:10
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cardwizard Bekijk bericht
Ja dat zeg ik , maar alleen met 2011 Macs , mijn iMac 2010 doet het niet en een 2011 MBP wel
Hier werkt het nu redelijk op mijn knoei-MacBook 2007 met een Core 2 Duo processor (na een kleine aanpassing in CoreServices)

Succes verder met het "testen"
  #16  
Oud 19 February 2012, 14:14
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Hier werkt het nu redelijk op mijn knoei-MacBook 2007 met een Core 2 Duo processor (na een kleine aanpassing in CoreServices)

Succes verder met het "testen"

Wat is die aanpassing ?
  #17  
Oud 19 February 2012, 17:11
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Hier werkt het nu redelijk op mijn knoei-MacBook 2007 met een Core 2 Duo processor (na een kleine aanpassing in CoreServices)

Succes verder met het "testen"
Kun je me vertellen hoe je dat hebt gedaan en wat je hebt aangepast. Thanks
  #18  
Oud 19 February 2012, 17:43
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Op een collega forum loopt een draadje hoe je hem op oudere Mac's werkend krijgt:

*GUIDE* Mountain Lion on OLD UNSUPPORTED MACS! - MacRumors Forums

Het heeft namelijk een paar voorwaarden als je het de normal way wilt doen:

aTV2 --> iOS 5.1b2
Mac: I5 of I7 processor.
  #19  
Oud 19 February 2012, 19:13
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Op een collega forum loopt een draadje hoe je hem op oudere Mac's werkend krijgt:

*GUIDE* Mountain Lion on OLD UNSUPPORTED MACS! - MacRumors Forums

Het heeft namelijk een paar voorwaarden als je het de normal way wilt doen:

aTV2 --> iOS 5.1b2
Mac: I5 of I7 processor.
Aan beide voorwaarden voldoe ik maar een 2010 iMac (i7) doet het niet , dat is toch ook alleen een guide om 10.8 op systemen te installeren waarop het eigenlijk niet kan ?

Dat gaat hier zonder problemen echter het hele AirPlay mirroring verhaal werkt hier niet

Laatst gewijzigd door cardwizard; 19 February 2012 om 19:31.
  #20  
Oud 19 February 2012, 19:41
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 150
Standaard

Ik ga het ook maar eens op de i7 hier zetten, zie dat mountain lion 3.47GB is op mechoDL, ff op een partitie knallen maar.
Reageren

Labels
airplay, apple tv, mountain lion


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
van iPad 1 screen mirroring naar een apple TV iwob iPad algemeen 9 26 January 2012 12:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:29.