Appletv3 Plex Media server hulp gevraagd

Appletv3 Plex Media server hulp gevraagd discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik gebruik sinds kort (via deze tutorial: How to install Plex on non-jailbroken Apple TV 2 and Apple TV 3 [Windows tutorial] ) Plex Media ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 July 2013, 21:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 49
Standaard Appletv3 Plex Media server hulp gevraagd

Ik gebruik sinds kort (via deze tutorial: How to install Plex on non-jailbroken Apple TV 2 and Apple TV 3 [Windows tutorial]) Plex Media Server om films van mijn pc af te spelen op mijn Apple tv 3. Gaat prima en ik hoef mijn andere mediacenter nu niet meer te gebruiken. Ik kom met 1 ding alleen niet verder en dat moet volgens mij makkelijker kunnen. Steeds als ik een film wil kijken stel ik handmatig de DNS van mijn pc op de Appletv in. Om vervolgens de "normale" functies van de Appletv weer te gebruiken moet ik de DNS weer op automatisch zetten. Ik heb het vermoeden dat ik iets vast moet zetten in mijn Router zodat ik niet steeds die instellingen hoef aan te passen (dit staat ook in de tutorial). Ik heb hier echter niet heel erg veel verstand van. Iemand een idee wat ik moet doen ? Ik heb een Cisco EPC3925 Router van Ziggo.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 July 2013, 07:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Heb je da python 2.7? Want dat was mijn fout!
  #3  
Oud 4 July 2013, 12:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 49
Standaard

Ja ik heb Phyton 2.7... het werkt op zich allemaal wel. Moet alleen steeds handmatig die DNS aanpassen.
  #4  
Oud 5 July 2013, 07:52
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Das vervelend..... En de firmware op je atv?
  #5  
Oud 10 July 2013, 21:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 49
Standaard

Ik heb de laatste firmware erop staan.
  #6  
Oud 10 July 2013, 21:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Zet je je computer of laptop 's avonds danwel 's nachts uit? Want dan zou het zo kunnen zijn dat je router een ander adres toekent aan je Comp. En anders zou ik alles opnieuw doorlopen....
  #7  
Oud 11 July 2013, 11:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 49
Standaard

Ja die zet ik inderdaad altijd uit. Ik vermoed ook dat het probleem is. Ik heb alleen geen idee wat ik moet veranderen in mijn Router. Heb daar niet zo heel veel verstand van.
  #8  
Oud 12 July 2013, 20:12
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

2 opties! Of je computer laten draaien of in de instellingen van je router duiken en zorgen dat die vast staat! Google helpt je graag verder!
  #9  
Oud 12 July 2013, 20:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 49
Standaard

Dus als ik het goed begrijp moet ik het ip adres van mijn computer vast zetten in mijn router ? Of het ip adres van de Appletv ? Als je me een beetje op weg kan helpen kom ik er misschien zelf wel aan uit ;-)
  #10  
Oud 13 July 2013, 13:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Je moet je router 1 adres laten afgeven op je computer en dat vast laten zijn. Dan ben je af van het geneuzel met aanpassen
  #11  
Oud 21 July 2013, 14:33
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2009
Berichten: 5
Standaard

Inderdaad je computer instellen op statisch ip-adres ipv dynamisch. Dus bijvoorbeeld: 192.168.1.50. Even kijken welk ip adres je nu aangewezen krijgt door de router.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraagje over plex server Windows naar Apple TV2 gserban Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 8 31 January 2012 13:38
Firefly Media Server StefDS Jailbreak apps en thema's 4 12 July 2010 11:35
Locura Personal Media Server jamboman Jailbreak apps en thema's 1 18 May 2008 23:51
Gratis Touchpad Media Server!! ASNNetworks Archief 5 2 April 2008 20:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:04.