Problemen met installatie Apple TV

Problemen met installatie Apple TV discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een maand geleden een Apple Tv gekocht. Ik wil dat ik het geluid van films en muziek uit Itunes ook op mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28-12-13, 11:48
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2013
Berichten: 6
Standaard Problemen met installatie Apple TV

Hallo,
ik heb een maand geleden een Apple Tv gekocht.
Ik wil dat ik het geluid van films en muziek uit Itunes ook op mijn boxen moet aansluiten, maar dat lukt niet. Conform de gebruiksaanwijzing heb ik de Apple TV met een HDMI kabel aangesloten op mijn Philips HD TV. Vervolgens heb ik het aanbevolen geluidskabeltje verbinding gemaakt met mijn DENON-verterker, maar het lukt mij niet om het geluid op mijn boxen te krijgen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 07-01-14, 16:02
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

Ik heb datzelfde probleem, wie weet raad ?
  #3  
Oud 07-01-14, 19:34
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Je versterker vertellen dat hij de optische ingang moet gebruiken! Rtfm om te weten hoe!
  #4  
Oud 09-01-14, 10:35
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

En hoe doe ik dat dan ?
  #5  
Oud 09-01-14, 13:00
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2010
Locatie: soest
Berichten: 519
Standaard

Je moet de juiste poort selecteren op je versterker om geluid via de optische ingang te krijgen.

Hoe je dat moet doen staat in de handleiding van je versterker.

Maar meestal zit er een knopje source op de afstandsbediening en versterker waarmee je dat regelt.
  #6  
Oud 09-01-14, 13:07
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

Ja en dat is juist het rare ! Ik zie op mijn computer dat ik twee paar boxen heb (die van de computer en de Bose van mijn tv); op mijn tv-scherm zie ik dus ook dat het werkt want daar zie ik het nummer onderin beeld wat ik afspeel op mijn computer . . . maarrrrr er komt dus geen geluid uit de Bose boxen ! Ik heb het geprobeerd op alle sources (CBL-sat en aux). Nog andere tips ?
  #7  
Oud 09-01-14, 13:45
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2010
Locatie: soest
Berichten: 519
Standaard

Ik zie op mijn Mac ook mijn Homecinema-set in iTunes.
Maar als ik die set alsnog op de verkeerde input heb staan hoor ik toch echt g้้n geluid.

Maar er lopen nu even twee vragen door elkaar.
Een Denon versterker, en een Bose (wat voor Bose? hoe aangesloten aan je TV? waar selecteer je die optische output?)
  #8  
Oud 09-01-14, 13:50
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

het lastige is dat ik net lid ben anders had ik mijn vraag specifieker gesteld; nu moest ik aansluiten bij bestaand probleem

ik ben niet zo technisch maar heb van die kleine bose-boxjes met een zwaretonenbox op mijn tv aangesloten; dat gaat goed het geluid komt dus van de tv naar de bose-set

maar ik heb ook mijn computer (met iTunes enzo) en dat geluid kan ik dus wel op mijn tv afspelen (dus via het geluid van de TV) maar dus NIET via de bose-boxen . . .
en dat wil ik dus wel kunnen . . .
  #9  
Oud 09-01-14, 17:48
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Maar je wil toch je Atv aansluiten op je versterker?!? Vertel nu eens rustig wat je hebt staan en met wat voor soort kabels je het een en ander hebt verbonden... Vergeet dan niet alle type apparatuur die je hebt te vermelden! Want je vraag is nu weer anders... Je eerste vraag was hoe aan te sluiten van je Apple tv op je versterker. Laten we deze eerst als basis nemen... Merk type tv Merk type versterker Welke kabels verbonden met je Apple tv Maakt mee kijken makkelijker....
  #10  
Oud 09-01-14, 18:51
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

Wat ik heb:

Acoustimas systeem van bose met zwaretonen box (doet het)
kleine bose boxen bij de computer (doen het)
HDMI Motorola box van KPN interactief tv-kijken (doet het)
Philips televisie 10 jaar oud (doet het . . . ook over de boxen)
I-mac (doet het . . . geluid over de kleine bose-boxen bij de computer)
afspelen films en geluid van de imac (itunes) krijg ik niet via de grote bose boxen
Apple-tv: doet het (laatste update ook gedaan)

De snoertjes van de apple-tv zitten in mijn tv . . .
Als je meer wilt weten . . .

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 9 januari 2014 om 17:54 ----------

sorry 1 snoer zit in mijn tv en eentje in het stopcontact natuurlijk
  #11  
Oud 09-01-14, 19:51
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2010
Locatie: soest
Berichten: 519
Standaard

Citaat:
Acoustimas systeem van bose met zwaretonen box (doet het)
Oke. De optische kabel van de Apple TV moet IN die Acoustimas (welke is dan nog de vraag; want Bose heeft er hele series van).

Op de Acoustimas kies je dan de optische ingang en dan zal je geluid moeten hebben via de Apple TV.

Heb je dat gedaan?
  #12  
Oud 09-01-14, 23:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

En als je je films afspeelt via de Apple tv op je televisie?!?
  #13  
Oud 10-01-14, 10:06
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

ik heb gedaan wat je zei . . . geen verandering !
en als ik films afspeel . . . dan komt het geluid ook niet over de boxen maar gewoon uit de tv !

Laatst gewijzigd door Margreet56; 10-01-14 om 10:17.
  #14  
Oud 10-01-14, 10:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Met welke verbindingen heb je je Apple tv waar op aangesloten?
  #15  
Oud 10-01-14, 10:25
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

Bij Apple-tv zitten twee kabels . . . 1 voor stroom en 1 voor de . . . . acoustimas ?
  #16  
Oud 10-01-14, 17:13
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Zonder type accoustimass kunnen we je minder goed helpen.... Niet iemand in je omgeving die je hiermee kan helpen?
  #17  
Oud 11-01-14, 00:30
Margreet56's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2014
Berichten: 18
Standaard

Ik denk dat ik het maar even laat rusten want ik word er knetter van ! Wordt ongetwijfeld vervolgd en . . . . Bedankt voor het meedenken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
problemen met Itunes na installatie IOS 5 met Windows XP serrari iTunes 4 02-11-11 18:18
Problemen met installatie iPhone update DJ_T_G Archief 17 19-06-09 12:02
Problemen met bellen na installatie firmware 2.2.1 op Iphone 2G LeoRaats iPhone algemeen 3 02-06-09 17:25
Problemen met installatie BSD Subsystem Boss! Unlock [archief] 11 29-11-07 21:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:55.