iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   Streamen af en toe onderbroken ATV3 (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/151224-streamen-toe-onderbroken-atv3.html)

mvveelen 30-01-14 14:44

Streamen af en toe onderbroken ATV3
 
Hoi,

als ik naar mijn Apple TV3 stream vanaf mijn iPad, MacBook Pro of iPhone, wordt regelmatig de stream onderbroken. Dit kan na 5 minuten zijn, na 10 minuten of na een willekeurig andere periode. In ieder geval zo'n 3-4 keer per aflevering via Uitzending gemist of bijvoorbeeld een aflevering van een serie die ik op m'n iPad heb staan. De Apple TV is bekabeld aangesloten en ik heb een 50Mb kabelaansluiting, dus daar zal het wss niet aan liggen. De Apple TV heeft ook alle updates gehad en dat is met alle hardware verder ook zo. Ik krijg er geen grip op wat er nu precies gebeurt als de verbinding wegvalt, maar dat het vervelend is, is een ding dat zeker is. Zeker omdat Apple het lekkerst met Apple babbelt zou je verwachten dat het wel stabiel zou blijven. Heb er (dacht ik) voorheen nooit last van gehad ?? Heeft iemand een idee wat ik nog zou kunnen proberen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:39.