Atv 2 Kodi reboot

Atv 2 Kodi reboot discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb kodi geļnstalleerd op mijn atv2, Iedere keer reboot m'n atv de ene keer sneller dan de andere keer. Heeft iemand ook dat probleem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 January 2015, 16:43
» iPhone NL 16GB  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2010
Berichten: 3
Standaard Atv 2 Kodi reboot

Ik heb kodi geļnstalleerd op mijn atv2, Iedere keer reboot m'n atv de ene keer sneller dan de andere keer. Heeft iemand ook dat probleem en weet iemand de oplossing hiervoor.

Alvast dank!

Gr Peter
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 January 2015, 18:00
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door petervdijk Bekijk bericht
Ik heb kodi geļnstalleerd op mijn atv2, Iedere keer reboot m'n atv de ene keer sneller dan de andere keer. Heeft iemand ook dat probleem en weet iemand de oplossing hiervoor.
Zie dat inderdaad ook, maar het is niet zo dat dit veel voorkomt.
Voor de rest draait Kodi prima.
  #3  
Oud 11 January 2015, 18:39
» iPhone NL 16GB  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2010
Berichten: 3
Standaard

Dat komt erg vaak voor bij mj soms wel 3 keer in 10min. Erg irritant, kom er ook niet achter wat het nu kan zijn😁
  #4  
Oud 18 January 2015, 11:42
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Schijnt iets te zijn met het geheugen (RAM). Is op de ATV2 wel heel erg weinig.

Heb hier een soortgelijk systeem die 2GB aan RAM heeft, en werkt veel beter dan mijn ATV2. De ATV2 gebruik ik dus ook niet meer met Kodi.
  #5  
Oud 18 January 2015, 11:50
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Schijnt iets te zijn met het geheugen (RAM). Is op de ATV2 wel heel erg weinig.
256 MB RAM en slechts ca. 66 MB opslaggeheugen vrij (zonder XBMC geļnstalleerd)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Atv 2 met Kodi. Hoe installeer ik Addons (stuk voor stuk, dus geen hub of repo) bramscholte Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 8 6 January 2015 17:54
ATV via externe hd Alfaten Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 22 March 2013 11:36
Radio 2 op je atv hjsmets Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 15 30 December 2011 11:47
Verbindingsprobleem atv pedro1111 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 27 December 2011 11:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:13.