iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Apple TV - 2e generatie en 3e generatie (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/)
-   -   beeld van iPad via Apple-TV naar beamer (https://forum.iculture.nl/f134/apple-tv/f136/apple-tv-2e-generatie-3e-generatie/162388-beeld-ipad-via-apple-tv-naar-beamer.html)

GerritSchraa 10-02-15 09:55

beeld van iPad via Apple-TV naar beamer
 
Ik geef voor SeniorWeb een iPad training waarbij ik de beelden van mijn iPad via de beamer doorgeef. Dat wil ik nu gaan doen met de Apple-TV. Ik heb de HDMI kabel van de Apple_Tv in de Windows laptop gestoken om het daar vandaan weer via VGA naar de beamer te krijgen, maar ik krijg geen beeld.

Blazez 10-02-15 11:21

HDMI op de laptop? Is dat niet alleen maar HDMI-uit? Naar een beeldscherm toe dus? Dan heb je twee (alleen maar) uitgangen aan elkaar gekoppeld.
Ik kan me inderdaad voorstellen dat dat niet werkt. bij mijn weten kan je niet de laptop gebruiken als een soort van hdmi naar vga converter.
Heeft de beamer zelf geen HDMI-ingang?

Roewl 12-02-15 09:00

Blazed heeft inderdaad gelijk. Je Apple TV geeft een uitgaand HDMI signaal en de HDMI poort van je Laptop ook. Prik je HDMI out (van Apple TV) in de VGA poort (van Beamer) met deze kabel: HDMI naar VGA kabel - 1,5 meter - tvkabels

Hopelijk lukt het hiermee?
Mocht je het perse via je laptop willen doen dan denk ik dat je een interface nodig hebt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:35.