spire(siri) werkt niet!

spire(siri) werkt niet! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo ipc leden kheb vandaag gezien dat er een soort van tweak is voor siri met de naam spire ook heb ik een autorisatie-token en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 December 2011, 22:27
Banned
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 7
Standaard spire(siri) werkt niet!

hallo ipc leden


kheb vandaag gezien dat er een soort van tweak is voor siri met de naam spire ook heb ik een autorisatie-token en heb ik via instellingen siri aangezet maar als ik me homeknop blijf vastdrukken komt siri wel maar als ik op die microfoon klik gebeurt er niks maar ik wil juist dat het werkt hoe kan ik dit doen is mijn vraag ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2011, 22:38
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2011
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jailbreakboy Bekijk bericht
hallo ipc leden


kheb vandaag gezien dat er een soort van tweak is voor siri met de naam spire ook heb ik een autorisatie-token en heb ik via instellingen siri aangezet maar als ik me homeknop blijf vastdrukken komt siri wel maar als ik op die microfoon klik gebeurt er niks maar ik wil juist dat het werkt hoe kan ik dit doen is mijn vraag ?
Heb je geprobeerd om hard te roepen?
  #3  
Oud 27 December 2011, 22:40
Banned
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 7
Standaard

geprobeerd maar ik bedoel je weet toch wel als je op die microfoon klikt dan gaat ie opnemen maar als ik op die microfoon klik gebeurd er niets

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2011 om 22:01 ----------

iemand? alsjebliet
  #4  
Oud 29 December 2011, 00:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Berichten: 5
Standaard

Probeer het te verwijderen en op nieuw te installeren maybe dat het dan wel lukt
  #5  
Oud 29 December 2011, 04:29
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

Je moet nog een werkende proxy server zien te vinden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Siri werkt niet goed. AriM6 iPhone algemeen 10 3 December 2011 17:12
Siri brengt me niet thuis Sveneezy iPhone algemeen 3 7 November 2011 17:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:18.