iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Kan iPhone 4 niet meer restoren (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/111266-iphone-4-niet-meer-restoren.html)

Apersoon 02-02-12 01:31

Kan iPhone 4 niet meer restoren
 
Hallo allemaal,

Ben vanavond bezig geweest om mijn iPhone naar iOS 5.0.1 te updaten en ook te jailbreaken. Dit is allemaal aardig gelukt behalve één puntje, de backup terugzetten. Hierdoor zijn dus nu al mijn gegevens niet meer aanwezig en volgens mij kan de iPhone daardoor nu ook geen netwerk vinden. Via iTunes al geprobeerd om handmatig vanaf de reservekopie te herstellen, deze optie is echter niet in de lijst aanwezig als ik met de rechtermuis op de iphone klik.
Dan maar opnieuw proberen dacht ik, maar tot mijn verbazing zijn de 'check voor updates' en 'herstellen' knop allebei grijs en kan ik er dus niet meer op klikken.
Oftewel ik zit nu voor zover ik zie vast in mijn situatie, heb al iTunes opnieuw geïnstalleerd, eerdere versies geprobeerd maar niets helpt. Hoopte dat hier nog iemand een idee heeft?

Alvast bedankt.

Wally© 02-02-12 03:53

Al eens aan DFU gedacht...

Apersoon 02-02-12 09:00

Zo zie je dus maar weer dat je dit soort dingen niet 's avonds laat moet gaan doen... hartstikke bedankt, dat was inderdaad de oplossing.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:07.