iPad retina bricked

iPad retina bricked discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een probleem met mijn ipad. Ik wilde een jailbreakj doen en dit ging fout. Ik dacht: geen probleem ik herstel hem via itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 February 2013, 15:54
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard iPad retina bricked

Ik heb een probleem met mijn ipad.

Ik wilde een jailbreakj doen en dit ging fout. Ik dacht: geen probleem ik herstel hem via itunes. Dit ging echter halverwege ook fout.

Nu wil ik hem herstellen op een andere pc maar de ipad is uit en met geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Ook de knoppen om hem in DFU te krijgen hebben geen respijt.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 februari 2013 om 16:03 ----------

We zijn nu wat verder. Ik krijg nu op een andere pc wel de mogelijkheid hem te herstellen .. maar dan zegt hij dat er een onbekende fout optreedt. In het hosts bestand staat geen referentie naar cydia of iets dergelijks.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 February 2013, 16:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 745
Standaard

Wat is het nummer van de fout? Als het error 23 of 28 is, dan is hij echt bricked. Andere errors (16xx, 3194, lage nummers) zijn software fouten.
  #3  
Oud 10 February 2013, 17:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Weet je zeker dat je ipad is opgeladen?
Deze laadt immers NIET op als ie aan je pc hangt.
  #4  
Oud 10 February 2013, 20:30
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 147
Standaard

en zet de virusscanner even uit op de pc.
kan ook een foutmelding geven met herstellen.

edje
  #5  
Oud 10 February 2013, 22:50
» iPhone 7 Plus 256GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Locatie: Haarlem
Berichten: 415
Send a message via twitter to yukhalilsel
Standaard

Denk er ook aan dat er geen hub of usb-verlengkabel mag zitten tussen je ipad en je laptop/pc..
  #6  
Oud 11 February 2013, 10:18
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2011
Locatie: 020
Berichten: 5
Standaard

Al via tinyumbrella etc geprobeerd om je ipad in de dfu te kicken? Dat wil ook nog wel eens helpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3GS 4.2.1 bricked na ipad baseband flash sebastiaanwagenaar Unlock 8 17 December 2010 22:28
iPad Restore....OEPS - now bricked!! PeterDorr Archief 10 30 April 2010 23:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:08.