iPod stuk, kan ik naar Apple?

iPod stuk, kan ik naar Apple? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok ik had een iPod Touch 4G met een evasi0n jailbreak op iOS 6.1, en ik merkte dat het niet helemaal lekker meer liep, dus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 August 2013, 10:53
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Exclamation iPod downgraden naar 6.1 mislukt telkens!

Ok ik had een iPod Touch 4G met een evasi0n jailbreak op iOS 6.1, en ik merkte dat het niet helemaal lekker meer liep, dus ik dacht: Laat ik even herstellen...

Ik bedacht me er niet bij dat dat wel is heel moeilijk zou gaan worden omdat ik dan iOS 6.1.3 zou krijgen, dus heb ik met iFath een firmware van 6.1 gemaakt, en wilde die dus herstellen.

Helaas kon ik geen iReb gebruiken omdat mijn homebutton stuk was, dus heb ik eerst een dfu 6.1.3 ipsw gemaakt met redsn0w, het herstellen daarvan werkte zoals gepland, denk ik.....

Toen starte ik iReb op en dat werkte ook...

Toen herstelde ik die 6.1 firmware en het ging toen mis, het scherm van mn iPod is zwart en hij reageert op niks... Ik kreeg (volgens mij) foutcode 1601, het is nu al een tijdje geleden dus zo goed herinner ik me dat niet meer.

Ik heb ergens gelezen dat je dan de home button ingedrukt moet houden terwijl je hem aansluit op je computer, maar dat werkt dus niet bij mij omdat de homebutton stuk is :S

Dit is al tweede iPod Touch die ik heb met een kapotte home button, ik heb deze gekregen in de Apple Store omdat mijn oude dus ook een kapotte home button had :/

Ik heb Apple gebeld en gewoon maar gezegd dat herstellen verschrikkelijk verkeerd ging, en die zeiden dat ik hem kon laten brengen voor reparatie...

Kunnen ze dan zien dat ik 6.1 heb geprobeerd te installeren en me dan vervolgens een reparatie weigeren ofzo???

Ik ben hier best wel bang voor want ik heb liever een gewoon werkende (gerepareerde) iPod voor max. 119,- dan een hele nieuwe voor een veel hogere prijs...

Laatst gewijzigd door alia9806; 30 August 2013 om 23:49.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 August 2013, 14:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 745
Standaard

Die gerepareerde krijg je altijd aangezien je zelf betaalt. Apple zou enkel moeilijk doen wanneer je binnen de garantie een GRATIS nieuwe wilt.
  #3  
Oud 28 August 2013, 14:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2010
Locatie: houten
Berichten: 203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arjan95 Bekijk bericht
Die gerepareerde krijg je altijd aangezien je zelf betaalt. Apple zou enkel moeilijk doen wanneer je binnen de garantie een GRATIS nieuwe wilt.
Refurbished toestel kun je volgens mij halen als je garantie vervallen is door bijvoorbeeld: Verloop van garantie, waterschade of geen originele onderdelen.

Uiteraard wel ter betaling.
  #4  
Oud 28 August 2013, 17:20
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard

Laat maar zitten: Na een weekje iPod weer is aangesloten en werd herkend door iTunes in DFU...

Herstellen werkt, ben nu weer bezig met downgraden :/

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 augustus 2013 om 17:34 ----------

En hij is alweer stuk, gelukkig weet ik nu het trucje, omdat hij nog in een soort DFU zit gaat de batterij wel gewoon leeg en kan ik over een paar dagen hem weer aansluiten en dan wordt hij weer door iTunes herkend...
  #5  
Oud 30 August 2013, 23:49
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard iPod downgraden naar 6.1 mislukt telkens!

iPod weer hersteld! Weet iemand nu hoe ik moet downgraden naar 6.1 zodat ik weer evasi0n kan gebruiken? Ik moet deze keer wel foutmelding 1601 vermijden!
  #6  
Oud 31 August 2013, 08:18
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Downgraden met de lokaal opgeslagen SHSH hashes van iOS 6.1 en TinyUmbrella. SHSH hashes van iOS 6.1 die ooit bij Cydia werden opgeslagen zijn corrupt en werken niet.
  #7  
Oud 31 August 2013, 11:37
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Downgraden met de lokaal opgeslagen SHSH hashes van iOS 6.1 en TinyUmbrella. SHSH hashes van iOS 6.1 die ooit bij Cydia werden opgeslagen zijn corrupt en werken niet.
iFath gaf me dat bericht ook bij de blobs van 6.1.2, maar bij die van 6.1 zei iFath dat ze goed waren...
  #8  
Oud 31 August 2013, 11:39
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alia9806 Bekijk bericht
iFath gaf me dat bericht ook bij de blobs van 6.1.2, maar bij die van 6.1 zei iFath dat ze goed waren...
Ik weet niet wat iFath is. Als de SHSH hashes van iOS 6.1 niet corrupt zijn zou het moeten werken.
  #9  
Oud 31 August 2013, 12:03
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik weet niet wat iFath is. Als de SHSH hashes van iOS 6.1 niet corrupt zijn zou het moeten werken.
Maar HOE?! Want ik moet hem dus eerst herstellen met een dfu ipsw van redsn0w om vervolgens iReb te kunnen gebruiken en dan lukt het dus niet...

iFaith is een programa om blobs op te slaan en te "stitchen" aan een IPSW, zodat je die kan herstellen zonder TinyUmbrella (wat niet werkt bij mij)
  #10  
Oud 31 August 2013, 12:10
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alia9806 Bekijk bericht
iFaith is een programa om blobs op te slaan en te "stitchen" aan een IPSW, zodat je die kan herstellen zonder TinyUmbrella (wat niet werkt bij mij)
Ik ken al die progjes en trucjes niet die jij opnoemt. Ik kan een iPhone 4 altijd herstellen met het ipsw bestand van iOS 6.1.2, de SHSH hashes van iOS 6.1.2 en TinyUmbrella. Dat zou dus ook met een iPod Touch 4G moeten lukken.

Ik heb ook geen idee wat een "dfu ipsw van Redsn0w" zou kunnen zijn.
  #11  
Oud 31 August 2013, 12:14
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik ken al die progjes en trucjes niet die jij opnoemt. Ik kan een iPhone 4 altijd herstellen met het ipsw bestand van iOS 6.1.2, de SHSH hashes van iOS 6.1.2 en TinyUmbrella. Dat zou dus ook met een iPod Touch 4G moeten lukken.

Ik heb ook geen idee wat een "dfu ipsw van Redsn0w" zou kunnen zijn.
Redsn0w kan een IPSW maken die je aan het einde in DFU gooit, voor mensen met een kapotte knop. Zoals ik...
  #12  
Oud 31 August 2013, 12:29
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Waarom laat je die defecte knop niet herstellen? Dan is al dat geknoei waar je nu mee bezig bent toch niet nodig.
  #13  
Oud 31 August 2013, 12:40
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard

Daar heb ik het geld niet voor
  #14  
Oud 31 August 2013, 12:41
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alia9806 Bekijk bericht
Daar heb ik het geld niet voor
Dat is jammer. Succes verder.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:53.