iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPod touch: Whatsapp installeren - ik loop vast bij vervangen van "documents + library" (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/147053-whatsapp-installeren-loop-vast-vervangen-documents-library.html)

BertF 29-10-13 15:54

Whatsapp installeren - ik loop vast bij vervangen van "documents + library"
 
Ik probeer op de nieuwe ipod touch voor mijn dochter whatsapp te installeren (eigenlijk was dat de reden om een ipod te kopen en nou staat apple het niet toe ...:mad::mad::mad::mad::mad:) ... op internet heb ik verschillende tips gevonden, waarvan deze de meest hoopvolle lijkt : Install WhatsApp On iPad And iPod touch Without Jailbreak - YouTube

Het werkt simpel : leen een iphone, installeer daar whatsapp, configureer deze met het telefoonnummer waar je op ge-appt wilt worden. Installeer met iFunBox een kopie van whatsapp op de ipod touch en kopieer dan middels iFunbox de folders "documents + library" van de iphone via je desktop naar de ipod touch.

Nu heb ik dat gedaan maar lijkt het kopieren van documents + library naar de ipod touch niet te werken. Ik kan documents en library ook niet verwijderen van mijn ipod touch (iets met rechten?).

Wie weet het antwoord?

Bubbly 29-10-13 16:16

Ik kan niet helpen met het probleem, want ik heb geen dummy iTouch, maar ik wil wel even wat achtergrondinformatie bieden:

- Apple is niet de boosdoener, WhatsApp Inc. wilt per se iPods en iPads niet toestaan
- Heb je al overwogen om iMessage te gebruiken? Ze kan dan wellicht niet met Android-vriendinnen chatten, maar daar heb je dan ook een telefoon voor nodig (wat dacht je van een tweedehandse iPhone 3GS voor minder dan € 100?)
- Voortaan zou ik even vooronderzoek doen als enkel 1 appje de reden is voor een productkeuze :confused:

Vragen op dit forum is in ieder geval al een goed begin ;)

Guest-20180925190238 29-10-13 16:19

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door BertF (Bericht 929515)
Wie weet het antwoord?

Je bent met onvoldoende toegangsrechten in de Sandbox van Whatsappje aan het rommelen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:07.