vinkje uitzetten bij activate phone 0f juist aan

vinkje uitzetten bij activate phone 0f juist aan discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) wat is het verschil nou ??? Ik heb een at&t telefoon (3g) met een t mobile simkaart moet die nou aan of uit het vinkje ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-08-08, 17:24
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 83
Standaard vinkje uitzetten bij activate phone 0f juist aan

wat is het verschil nou ???

Ik heb een at&t telefoon (3g) met een t mobile simkaart moet die nou aan of uit het vinkje bij het pwn 2.0.0.3
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-08-08, 17:27
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hababam Bekijk bericht
wat is het verschil nou ???
Ik heb een at&t telefoon (3g) met een t mobile simkaart moet die nou aan of uit het vinkje bij het pwn 2.0.0.3
Wat bedoel je met een a&t telefoon ? heb je een in de states kunnen kopen die je hier wilt gebruiken ? Je kan activate aanklikken .
  #3  
Oud 02-08-08, 17:31
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 83
Standaard

Ik heb een at&t gesimlock iphone 3g maar ik wil een turbo sim of x sim erin met t mobile .... moet ik dan bij pwd 2.0.0.3 vinkje aan of uit zetten

dank jewel macfreak voor de snelle reactie
  #4  
Oud 02-08-08, 17:47
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Zonnebeke
Berichten: 42
Standaard

hallo, je zal het vinkje bij mij weten niet moeten aanzetten. Let wel op je zal er nog niet mee kunnen bellen. Enkel jailbreaken. Er bestaat nog geen software mattige unlock, nog even geduld
  #5  
Oud 02-08-08, 17:48
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 83
Standaard

met een turbo sim schijnt het wel mogelijk te zijn
alleen vroeg me af of ik wel de vink aan moet zetten
  #6  
Oud 02-08-08, 17:49
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Srcane Bekijk bericht
hallo, je zal het vinkje bij mij weten niet moeten aanzetten. Let wel op je zal er nog niet mee kunnen bellen. Enkel jailbreaken. Er bestaat nog geen software mattige unlock, nog even geduld
Juist , das waar (stom van mij) je zal deze alleen kunnen gebruiken met een sim (zoals xsim) let wel op vele sites verkopen hun oude sims voor een xsim en laten blijken dat deze voor 3G is .

Citaat:
met een turbo sim schijnt het wel mogelijk te zijn
alleen vroeg me af of ik wel de vink aan moet zetten
Nee dan , geeft geen zin.
  #7  
Oud 02-08-08, 18:01
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 83
Standaard

alles uit vinken behalve cydia dus ?

klopt het ?

Laatst gewijzigd door macfreaker; 02-08-08 om 18:31.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vinkje aanzetten bij: op deze iphone aangemaakte contactpersonen Baarle Nassau iPhone algemeen 0 22-04-09 20:01
Snel aan- en uitzetten tantepoes Wi-Fi 2 27-08-08 16:33
SSH aan/uitzetten in 2.0 matthijst Jailbreak apps en thema's 95 27-08-08 15:13
Bleutooth aan- en uitzetten DuncanH iPhone algemeen 2 29-01-08 14:35
Phone dialpad tonen uitzetten dentify iPhone algemeen 2 19-11-07 05:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:55.