Help met ra1nusb jailbreak

Help met ra1nusb jailbreak discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan iemand me helpen krijg deze fout melding https://uphinh.org/image/M4Jvjb https://uphinh.org/image/M4J0XT...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19-01-20, 03:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 2
Standaard Help met ra1nusb jailbreak

Kan iemand me helpen krijg deze fout melding

https://uphinh.org/image/M4Jvjb https://uphinh.org/image/M4J0XT
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20-01-20, 21:01
trimix's schermafbeelding
» iPhone XS 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.283
Standaard

ben je hackitosh aan het installeren ? mac ios op windhoos ?

iets meer info graag
  #3  
Oud 21-01-20, 06:22
trimix's schermafbeelding
» iPhone XS 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.283
Standaard

heb die rainusb ook paar geprobeerd en wilde alle 2 niet lukken niet op een amd en niet op een intel

heb toen maar hackintosh geinstaleerd en van daar uit gebruik ik checkra1n
  #4  
Oud 22-01-20, 23:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 2
Standaard

Ja klopt inderdaad. Maar ik heb nog een hele oude laptop met maar 2 ram geheugen . Dus krijg Ubuntu wel draaiende maar checkra1n. Niet. Weet jij misschien hoe ik me ram kan uitbreiden ofzo?
  #5  
Oud 24-01-20, 08:28
trimix's schermafbeelding
» iPhone XS 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 256GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.283
Standaard

ram uitbreiden behoort wellicht tot de mogelijkheden

ik heb een andere versie gebruikt die gewoon high sierra installeert via usb is genoeg voor alleen checkra1n te gebruiken

heb deze gebruikt en dan via transmac op een usb gezet : rest heb je niet nodig
wel eerst een apparte partitie aanmaken via windows mac kan je harde schijf namelijk niet lezen : https://www.wikigain.com/create-maco...er-windows-10/
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:15.