iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Jailbreak iPhone zomaar updaten? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/21122-jailbreak-iphone-zomaar-updaten.html)

endymion 15-09-08 11:15

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door remix999 (Bericht 191002)
ik heb ook jailbroken iphone geupdate maar na de update had ie alle apps en games er gewoon op. Is dit normaal? Installer en cydia ben ik wel kwijt.


Heb je een gejailbreakte 2.0.2 via itunes geupdate naar 2.1? dat lukte gewoon zonder problemen? en alles werkt nog appstore apps , cracked apps en ook itunes muziek nog aanwezig in je ipod?

je bent dus alleen cydia en installer kwijt....al een manier gevonden om die terug te halen?

hoe heb je je iphone daarvoor gejailbreaked? Ook via mac , QuickPwn 2.0.3 tool gebruikt?

RoniSize 15-09-08 11:39

Help!!!

Ik heb mijn eerste generatie iphone met 2.02 en unlock en jailbreak volgens de bekende tutorial geupdate, nu is dat vastgelopen aan het eind van de update naar 2.1. Hij blijft met Apple logo hangen en trillen om de zoveel seconden. Itunes geeft melding dat de iphone niet kan koppelen omdat de vereiste informatie voor activering niet kan worden opgevraagd van de iphone. Iemand enig idee? Is ie gebrickt?

Update: hij start ook steeds opnieuw op, het lijkt of ie gewoon zoekt naar een legale simkaart of iets dergelijks?

Na het lenen van een Xsim van een vriend maakt ie wel connectie met Itunes, maar krijg ik een wit groot scherm met de melding: Sim kaart niet wordt ondersteund, Alleen compatible simkaarten van bevoegde leveranciers kunnen worden gebruikt......... De iphone start ook nog niet door, blijft trillen-brommende geluiden geven om de zoveel seconden

RoniSize 15-09-08 17:46

Update, na een herstel is het probleem verholpen. Alleen ben ik niet alleen mijn jailbreak kwijt, maar ook mijn simlock. Ga het forum doorzoeken naar een oplossing hiervoor.....

seyfo 13-01-09 21:53

Ik heb een gejailbreakte iphone 3G 16GB met firmware 2.2 als er nu een update komt bv. 2.3 firmware ben ik dan mijn jailbreak weer kwijt als ik die update ?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:05.