geen netwerk

geen netwerk discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kom er even niet uit, zit nu in circeltjes de jailbreak erop en eraf te halen, en steeds weer geen netwerk met tmobile. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2008, 17:58
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Locatie: amsterdam
Berichten: 30
Standaard geen netwerk

Ik kom er even niet uit, zit nu in circeltjes de jailbreak erop en eraf te halen, en steeds weer geen netwerk met tmobile.
Ik had een tijdje terug mijn ihpone prima werkend met jailbreak, echter toen ik de fring.ap via ssh wilde over plaatsen ging er iets fout waardoor fring niet werkte, dus ging ik restoren en nu wordt ik helemaal moedeloos
wat doe ik mou toch fout? ben er al 2 dagen mee bezig en surf van forum naar forum maar krijg het niet voor elkaar.

any help please
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2008, 19:25
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Locatie: amsterdam
Berichten: 30
Standaard

pfff, als ik mijn iphone met quickpwn jailbreak met een andere tmobile sim, werkt het meteen perfect.
heel vaag.
  #3  
Oud 7 October 2008, 20:06
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

soms moet je even geduld hebben voordat je op het netwerk weer wordt herkend.
  #4  
Oud 8 November 2008, 10:57
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde. Ik ben al 2 dagen bezig en heb hem inmiddels 10 keer proberen te jailbreaken. Maar elke keer krijg ik geen verbinding met t-mobile. Wat doe ik fout. Het is een iPhone 3G met FW 2.1. Kan iemand mij helpen?
  #5  
Oud 8 November 2008, 11:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heel simpel: Deze handleiding volgen. Er kan niets mis gaan.

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Geen Netwerk crazy-chriss Unlock 0 26 September 2010 16:39
iPhone 1e gen.: Geen unlock baseband 04-05-04G geen netwerk johngossen Unlock 1 8 April 2010 19:59
iPhone 3G: Geen netwerk lienke Unlock 4 16 June 2009 02:20
Geen netwerk konijntje666 Archief 2 3 May 2009 17:23
Geen 3G netwerk gitaarhaantje T-Mobile 4 11 April 2009 21:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:09.