iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Iphone 8GB (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/29791-iphone-8gb.html)

Sterretje 05-02-09 17:21

Iphone 8GB
 
Hallo allemaal,

ik ben al een aantal dagen bezig om mijn Iphone in gebruik te nemen. Ik heb een tweejarig T-mobile abonnement die pas eind april 09 in gaat. Door de verkeerde toezeggingen van een medewerker van T-mobile zit ik er nu aan vast..en kan ik er nu niks mee omdat ik nog een abonnement heb bij mijn huidige provider. Dus wil ik/ heb ik besloten mijn Iphone te unlocken/jailbraiken.

Na uuurrren en dagen alle informatie en tools verzameld te hebben...wil het me maar niet lukken om de firmware te achterhalen. Ik kom in het ''systeem'' maar er staat gewoon geen informatie. Het is blanco...ik denk zelf dat het komt doordat ik mijn Iphone wel geactiveerd heb via Itunes..

Ook vraag ik me af of ik niet gewoon zo'n simkaartje kan kopen waardoor ik het toestel gewoon kan gebruiken...
En heb ik gehoord dat bij het jailbraiken veel meer mogelijkheden zijn met de Iphone..

Ik hoop eigenlijk dat jullie me een beetje op weg kunnen helpen, aangezien het laten unlocken mij voor de 3 maanden +/- 100 eur zal kosten en T-mobile dit pas wil doen als mijn abonnement in gaat..

Alvast hartstikke bedankt!:)

Akatsuki_Assassin 05-02-09 17:33

Ikzelf heb mijn sinds iPhone 3G gisteren en mijn abbo begint pas in mei.
En zelfde probleem als wat jij hebt, omdat ik nu natuurlijk niks kan doen, maar gelukkig had mijn ma gelijk een simkaart erbij gekocht voor 5 euro, + 15 euro beltegoed. Dus gebruik ik nu nog vodafone abbo op mijn N95 & iPhone pre paid. & in mei alleen iPhone + t-mobile abbo.

ButcherJF 06-02-09 08:45

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Sterretje (Bericht 253348)
Hallo allemaal,
ik ben al een aantal dagen bezig ...
...
...!:)

Misschien kun je beginnen met even de juiste info te geven in je profiel. Ik neem aan dat je een 3G hebt en geen eerste generatie iPhone.

Verder zou je een screenshot kunnen maken van Instellingen/Algemeen/Info (homebutton indrukken en daarna de sleepbutton even kort). Plaats dat screenshot dan evt. hier ter info.

Als je er echt niet achter kunt komen welke firmware je hebt, kun je altijd nog proberen de custom firmware te installeren zoals in dit topic wordt beschreven. Niet geschoten....
Lees je goed in, soms moet je het in DFU c.q. recovery zetten meerdere keren proberen voordat het lukt.

Mocht 2.2.1 al geïnstalleerd zijn ('af fabriek' c.q. door een update) dan zit er inderdaad niks anders op als wachten, omdat dan je baseband is geüpdate.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:15.