iPhone 3.0 jailbreak

iPhone 3.0 jailbreak discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een vraagje. Gebruik nu al lange tijd m'n iphone 3G met update 3.0 erop. Ik moest voor een collega een iphone unlocken, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 October 2009, 22:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 23
Standaard iPhone 3.0 jailbreak

Hallo,

Ik heb een vraagje. Gebruik nu al lange tijd m'n iphone 3G met update 3.0 erop.

Ik moest voor een collega een iphone unlocken, is gelukt via redsn0w en jullie simpele handleiding!! En nu dacht ik laat ik die van mij ook maar eens ff doen.

Maar ik heb veel betaalde apps en gegevens op m'n iphone staan. Nu is mijn vraag of ik die nadat ik m'n iphone jailbreak makkelijk terug kan zetten.

Is dit te doen via Itunes en dan gewoon de back up erop zetten of moet dit anders?? Heb al op het forum gezocht maar kon hier niet echt iets over vinden.

Ik hoor graag wat van jullie!!

Don.

Edit;

**** zooi, heb nu dus nadat ik m'n iphone aan itunes heb gekoppeld nu firmware 3.1

Lekker *** dus.....

Laatst gewijzigd door Don Juan; 9 October 2009 om 22:59.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 October 2009, 22:59
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Als je de iPhone weer aan iTunes hangt kun je daarna alle apps weer synchroniseren
__________________

  #3  
Oud 9 October 2009, 23:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 23
Standaard

Oke thanks maar ik heb nu dus firmware 3.1 erop..... ff rondneuzen op het forum hoe ik dat kan fiksen...
  #4  
Oud 9 October 2009, 23:02
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dan moet je nu de custom 3.1 FW erop zetten
  #5  
Oud 10 October 2009, 00:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 23
Standaard

Oke bedankt. Maar dan moet ik hem eerst restoren toch? En het is een gesimlockte 3g dus dan moet ik toch de 1e pakken als ik het goed begrijp?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:09.