Naar 3.1.2 met model MCxxxxx 3GS?

Naar 3.1.2 met model MCxxxxx 3GS? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb hier een iPhone 3GS van T-Mobile, en deze gebruik ik ook voor T-Mobile (dus geen unlock nodig.) En nu wilde ik van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 October 2009, 22:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 21
Standaard Naar 3.1.2 met model MCxxxxx 3GS?

Hey,

Ik heb hier een iPhone 3GS van T-Mobile, en deze gebruik ik ook voor T-Mobile (dus geen unlock nodig.)
En nu wilde ik van 3.0 naar 3.1.2, maar na even gekeken te hebben blijkt dat blackra1n niet werkt voor het model MCxxxxx.
Dit is exact het model wat ik heb, is er een andere mogelijkheid om mijn iPhone te jailbreaken naar versie 3.1.2?
Ik heb helaas geen Mac OSX tot mijn beschikking.

Bvd.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2009, 23:59
HaIpho's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 8
Stuur een bericht via Skype™ naar HaIpho
Standaard

Dat zou ik ook graag willen weten. Leuk dat je het verzoek krijgt te zoeken in het forum, maar de zoekfunctie werkt niet echt lekker. Zoek ik op jailbreak 3G van FW3.0 naar FW3.1.2 dan krijg ik 0 op request. Iemand een tip om van FW3.0(jailbreaked) naar FW3.1.2(jailbreaked). te gaan.

Tnx
  #3  
Oud 17 October 2009, 09:43
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

de nieuwe pwnage tool
  #4  
Oud 17 October 2009, 09:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door serapim Bekijk bericht
de nieuwe pwnage tool
Die is er toch alleen voor OSX?
  #5  
Oud 17 October 2009, 12:26
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Even de juiste custom firmware zoeken uit dit topic en daarmee dmv shift+herstel herstellen in iTunes.
  #6  
Oud 17 October 2009, 13:21
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Even de juiste custom firmware zoeken uit dit topic en daarmee dmv shift+herstel herstellen in iTunes.
Ik ben hem aan het downloaden, bedankt!
Ik zal laten weten of het is gelukt
  #7  
Oud 17 October 2009, 14:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2007
Locatie: ieper
Berichten: 33
Standaard

lukt dit ??? gewoon met itunes custom firmware eropsmijten ??
  #8  
Oud 17 October 2009, 15:07
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rotje333 Bekijk bericht
Hey,

Ik heb hier een iPhone 3GS van T-Mobile, en deze gebruik ik ook voor T-Mobile (dus geen unlock nodig.)
En nu wilde ik van 3.0 naar 3.1.2, maar na even gekeken te hebben blijkt dat blackra1n niet werkt voor het model MCxxxxx.
Dit is exact het model wat ik heb, is er een andere mogelijkheid om mijn iPhone te jailbreaken naar versie 3.1.2?
Ik heb helaas geen Mac OSX tot mijn beschikking.

Bvd.
Waar haal je dat vandaan? Ik heb namelijk ook het model MCxxxxx en ik heb gewoon via Blackra1n mijn iPhone gejailbreaked. Heb ook nergens als vereiste gezien dat je een bepaald model moet hebben. Naar mijn weten speelt bij Blackra1n alleen de FW een rol bij het jalbreaken..
  #9  
Oud 17 October 2009, 17:13
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door av017 Bekijk bericht
lukt dit ??? gewoon met itunes custom firmware eropsmijten ??
Dat lukt, als je al eens gejailbreakt hebt.
  #10  
Oud 17 October 2009, 18:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Waar haal je dat vandaan? Ik heb namelijk ook het model MCxxxxx en ik heb gewoon via Blackra1n mijn iPhone gejailbreaked. Heb ook nergens als vereiste gezien dat je een bepaald model moet hebben. Naar mijn weten speelt bij Blackra1n alleen de FW een rol bij het jalbreaken..
Ik heb het nu met blackra1n gedaan (omdat dat andere overigens niet werkte, met die custom fw.)
en nu als ik hem opstart krijg ik ca. 10 seconden het apple logotje, en daarna valt ie weer uit..
  #11  
Oud 17 October 2009, 18:24
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rotje333 Bekijk bericht
Ik heb het nu met blackra1n gedaan (omdat dat andere overigens niet werkte, met die custom fw.)
en nu als ik hem opstart krijg ik ca. 10 seconden het apple logotje, en daarna valt ie weer uit..
Voor de duidelijkheid je hebt nu dus nog FW 3.0 en de methode gepost door WDS001 werkte niet? Je hebt nu Blackra1n toegepast op je iPhone, terwijl je 3.0 hebt en dat is niet zo slim. Blackra1n is geschikt voor iPhones met FW 3.1.x

Het lijkt mij dat je gewoon een officiele update naar 3.1.2 moet doen en vervolgens Blackra1n moet toepassen. Dit moet je alleen doen overigens, wanneer je niet afhankelijk bent van een unlock..
  #12  
Oud 17 October 2009, 18:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Voor de duidelijkheid je hebt nu dus nog FW 3.0 en de methode gepost door WDS001 werkte niet? Je hebt nu Blackra1n toegepast op je iPhone, terwijl je 3.0 hebt en dat is niet zo slim. Blackra1n is geschikt voor iPhones met FW 3.1.x

Het lijkt mij dat je gewoon een officiele update naar 3.1.2 moet doen en vervolgens Blackra1n moet toepassen. Dit moet je alleen doen overigens, wanneer je niet afhankelijk bent van een unlock..
Oh, dit wist ik niet, dus dan moet ik hem nu eerst naar een officiele 3.1.2 updaten, en daarna blackra1n gebruiken?
Ik ben overigens niet afhankelijk van een soft-unlock
  #13  
Oud 17 October 2009, 18:38
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rotje333 Bekijk bericht
Oh, dit wist ik niet, dus dan moet ik hem nu eerst naar een officiele 3.1.2 updaten, en daarna blackra1n gebruiken?
Ik ben overigens niet afhankelijk van een soft-unlock
Inderdaad
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Downgrade Ios 4.0.1 naar 3.1.3 gelukt op 3GS MC model The Windows Tweaker Jailbreak 266 14 January 2011 08:01
iPhone: iPhone 3gs oud model 3.1.2 naar 4.x??? crystalclear Jailbreak 4 23 September 2010 22:12
iPhone: iPhone 3GS met MC model niet te jailbreaken? Yzord Jailbreak 106 21 March 2010 22:35
oud model 3gS 3.1.3 rubenhvt Archief 1 21 February 2010 23:35
model nummer 3gs phoneware T-Mobile 5 16 January 2010 21:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:41.