iphone moet geactiveerd worden maar gaat niet via jailbreak programma's.

iphone moet geactiveerd worden maar gaat niet via jailbreak programma's. discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn iphone overkocht van iemand, en heb hem teruggezet naar de fabrieksinstellingen. maar aangezien ik geen t-mobile abonnement heb kan ik hem niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 January 2010, 12:54
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard iphone moet geactiveerd worden maar gaat niet via jailbreak programma's.

Ik heb mijn iphone overkocht van iemand, en heb hem teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
maar aangezien ik geen t-mobile abonnement heb kan ik hem niet activeren en dus niet in de iphone komen.
ik heb blackra!n geinstalleert en redsn0w, maar nog na de installaties daarvan blijft het bericht komen dat ik zon simkaart erin moet stoppen.

bij de installatie van blackra!n verschijnde trouwens dat plaatje van geohot niet op me iphone dus mischien dat die niet goed geinstalleert is.
heb het al meerdere malen geprobeert.

heeft iemand enig idee waar het probleem licht?
en als ik hem gewoon via t-mobile laat activeren gaat dat veel geld kosten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2010, 12:57
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Staat er wel een zwart druppeltje op een van je springboardpaginas
anders kan je een prepaidsim van T-Mobile kopen en hem dan activeren
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #3  
Oud 2 January 2010, 13:00
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

nee ik kom het menu niet eens meer in.
had gister trouwens de nieuwste firmware via apple erop gezet.
daarna blackra!n gebruikt, maat het plaatje van geohot kwam maar niet.
toen had ik hem opnieuw opgestart, en geen druppel te zien.
dus toen heb ik hem teruggezet naar fabrieksinstellingen.

naja lijkt erop dat ik ff een prepaid kaartje ga kopen dan.
  #4  
Oud 2 January 2010, 13:04
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Blackrain is idd wel een klein eigenwijsje , maar de volhouder wint , gewoon nblijven proberen heb er zelf ook iets van 20 keer moeten doen .
  #5  
Oud 2 January 2010, 13:05
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

okee, bedankt voor de tip.
ik ga meteen aan de slag.
  #6  
Oud 2 January 2010, 13:18
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

ik krijg iedere keer als ik blackra!n uitvoer geen plaatje te zien van geohot maar een zwart beeld, en na dat berichtje van 'done' blijft hij iets van 20 minuten op zwart scherm staan en daarna valt hij uit.
als ik hem dan opstart is er niets verandert.
is dit gewoon een kwestie van door blijven proberen?
  #7  
Oud 2 January 2010, 13:28
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

ben bang van wel en zorgen dat iTunes niet start , meteen wegklikken
  #8  
Oud 2 January 2010, 13:38
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

- iTunes uitzetten
- Blackra1n draaien
- Werkt dit niet, andere usb poort gebruiken
- Je iPhone moet wel aan staan (je ziet het recovery schermpje, dus de stekker en het iTunes logo)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 2 January 2010, 13:53
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

als ik op dat zwarte scherm kom, moet ik dan eerst de iphone uitzetten en dan weer aanzetten voordat ik blackra!n weer uitvoer?
of kan ik blackra!n er gewoon overheen draaien?
  #10  
Oud 2 January 2010, 13:54
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Het zwarte scherm? Bedoel je DFU of welk zwart scherm bedoel jij? Je iPhone moet iig aan staan voor Blackra1n en niet in DFU, anders werkt het niet namelijk.
  #11  
Oud 2 January 2010, 13:56
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Het zwarte scherm? Bedoel je DFU of welk zwart scherm bedoel jij? Je iPhone moet iig aan staan voor Blackra1n en niet in DFU, anders werkt het niet namelijk.
als ik blackra!n uitvoer dan kom ik gewoon in het recovery schermpje dan laat hij iets van 10 seconden.
en dan komt er een zwart scherm waar eigenlijk die foto van geohot zou horen te staan geloof ik.

en als ik hem op dit zwarte scherm laat staan, iets van 20 minuten
dan valt hij uit.
als ik hem dan aanzet is er niets verandert.

maar het is dus mogelijk als ik een prepaid kaartje haal hem te activeren?

Laatst gewijzigd door King1987; 2 January 2010 om 14:07. Reden: samenvoegen
  #12  
Oud 2 January 2010, 14:25
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

en als je eerst blackrain start en dan iphone ( uitgezet ) aankoppelt
  #13  
Oud 2 January 2010, 14:58
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Blackra1n + iPhone 3G =
gebruik custom ipsw's je kan ze hier downloaden. Het is een geactiveerde 3.1.2 met cydia. ( bron link) Die moet je gewoon restoren in iTunes. Dat werkt!
__________________
iPhone 3G 16GB White - iPad Wi-Fi+3G 64GB - MacBook Air 11'

Laatst gewijzigd door iPhone3G_Ol; 2 January 2010 om 15:17.
  #14  
Oud 2 January 2010, 15:11
J0HAN85's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 75
Standaard

Bij mij was het jailbreaken van mijn 3GS totaal geen probleem met blackra1n.
Ging gewoon in 1 keer goed.
Ik heb een iPhone met de nieuwe bootrom, dus moet elke keer na het rebooten starten via blackra1n, maar het werkt altijd in 1 keer.

Maar je moet inderdaad bij het booten via blackra1n, dat plaatje in beeld krijgen, anders gaat er iets niet goed.
Welk OS gebruik je? Misschien helpt het om blackra1n als administrator te starten?

Overigens heb je wel een probleem als je een 3GS hebt met de nieuwe bootrom.
De 3GS met nieuwe bootrom is helaas nog niet SIMlock vrij te maken.
Mijn 3GS komt uit Belgi en heeft geen SIMlock.

[Sorry, ik zit niet op te letten, TS heeft een 3G zie ik.]

Laatst gewijzigd door J0HAN85; 2 January 2010 om 15:19.
  #15  
Oud 2 January 2010, 15:17
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Wel Johan, Bij mij zat het ook in 1 keer goed maar het is een bekende fout bij BlackRa1n dat 3G niet wil werken. Als je een 3GS hebt is het normaal dat het goed gaat.
  #16  
Oud 2 January 2010, 15:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhone3G_Ol Bekijk bericht
Wel Johan, Bij mij zat het ook in 1 keer goed maar het is een bekende fout bij BlackRa1n dat 3G niet wil werken. Als je een 3GS hebt is het normaal dat het goed gaat.
3G werkt ook perfect, al enkele 10tallen met blackra1n gedaan!

Blackra1n werkt zowel voor de 3G en 3Gs.


Gaan we nu weer met zn allen ontopic. Thx.
  #17  
Oud 2 January 2010, 15:35
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Ja het werkt ook op 3g maar je moet bij de meeste modellen meerdere keren proberen!
  #18  
Oud 2 January 2010, 15:46
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhone3G_Ol Bekijk bericht
Blackra1n + iPhone 3G =
gebruik custom ipsw's je kan ze hier downloaden. Het is een geactiveerde 3.1.2 met cydia. ( bron link) Die moet je gewoon restoren in iTunes. Dat werkt!
ik denk dat dit is wat ik nodig heb, ik ga het gelijk proberen.
bedankt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door natenextdoor Bekijk bericht
ik denk dat dit is wat ik nodig heb, ik ga het gelijk proberen.
bedankt
okee ik heb het geprobeert.
en nu krijg ik een foutmelding van itunes dat de iphone niet kan worden hersteld, er heeft zich een onbekende fout voorgedaan(1600).

Update:
oke ik heb nu nog een keer dat van redsn0w geprobeert en nu heb ik hem eindelijk aan de praat

Laatst gewijzigd door King1987; 2 January 2010 om 16:37. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #19  
Oud 2 January 2010, 22:19
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

de custom ipsw werkt wel maar je moet in DFU gaan het werkt nu toch al dus wat maakt het uit gwn effe om te zegge

Laatst gewijzigd door iPhone3G_Ol; 3 January 2010 om 01:05.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Omgeruilde iPhone 4 kan niet geactiveerd worden feifei iTunes 2 23 April 2011 11:41
Iphone 2 3.1.3 kan nog wel bellen maar moet opnieuw geactiveerd worden help! r-aw iPhone algemeen 10 8 April 2011 04:03
iPhone: Iphone moet geactiveerd worden, een hardware unlock kan ik dan activeren? miicker Jailbreak 7 14 October 2010 23:55
iPhone: 'Moet' splinternieuwe iPhone herstellen, maar lukt niet! (geen jailbreak) svan Jailbreak 9 14 September 2010 09:53
iPhone: iphone kan niet worden geactiveerd bananabom2 Jailbreak 4 20 December 2009 23:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:52.