//

jailbreak 3.1.2

jailbreak 3.1.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi allemaal ik heb een probleem ik heb een iphone 3gs gs 3.1.2 en die wil ik jailbreaken en unlocken maar nu stuit ik op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-03-10, 12:01
mikey1983 mikey1983 is offline
• iOS 4.3.3
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 22
Standaard jailbreak 3.1.2

hoi allemaal ik heb een probleem
ik heb een iphone 3gs gs 3.1.2 en die wil ik jailbreaken en unlocken
maar nu stuit ik op het volgende probleem
als ik hem gejailbreak heb krijg ik de blackraindruppel niet op het scherm te zien.
nu heb ik geprobeert om hem in udf mode te zetten dat gaat ook niet.
wie zou me kunnen helpen
ik weet niet meer wat ik moet doen en zie op het forum allemaal andere berichten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-03-10, 12:08
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Weet je zeker dat het FW 3.1.2 is?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 21-03-10, 12:43
mikey1983 mikey1983 is offline
• iOS 4.3.3
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 22
Standaard

ja dat weet ik zeker
modem firmware staat 05.11.07
  #4  
Oud 21-03-10, 12:44
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Dit vroeg ik omdat Blackra1n niet werkt op FW 3.1.3. Misschien dat de vorige eigenaar had geupdate naar FW 3.1.3 met een custom FW.

Je iPhone al gereboot en opnieuw begonnen met Blackra1n?
  #5  
Oud 21-03-10, 12:49
mikey1983 mikey1983 is offline
• iOS 4.3.3
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 22
Standaard

ja heb ik ook gedaan en dan is de blackrain druppel nog steeds niet te zien
  #6  
Oud 24-03-10, 02:30
Phylax1 Phylax1 is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 12
Standaard

Zelfde probleem gehad met een custom firware waarbij cydia al in zit. Diverse custom firmware's geprobeerd, maar kreeg ook geen Blackra1n druppel te zien.

Het is uiteindelijk gelukt door te herstellen met een orgineel 3.1.2 firmware en daar blackra1n te draaien.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS/Belgisch/3.12/Jailbreak | Windows 7 reinstall, tips tbv behoud jailbreak ? Moehaha Jailbreak 0 27-03-10 23:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:04.