Activeren niet mogelijk!

Activeren niet mogelijk! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb 4.0.1 genstalleerd op mijn 3GS. Bij de activatie bleek dat ik geen O2 toestel heb maar een AT&T. Ik kreeg meteen de melding: ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-08-10, 19:42
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 4
Standaard Activeren niet mogelijk!

Ik heb 4.0.1 genstalleerd op mijn 3GS. Bij de activatie bleek dat ik geen O2 toestel heb maar een AT&T. Ik kreeg meteen de melding:
"There is a problem wirth your iPhone. We're sorry, the iPhone you connected cannot be activated for service. We recommend you visit your nearest AT&T or Apple Store for more information".
Ik heb inmiddels een phonebook sim binnen en geprobeerd, maar het heeft niets geholpen. Steeds dezefde melding. Wie weet een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-08-10, 10:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 66
Standaard

https://forum.iculture.nl/f80/i...tml#post522517

Misschien een optie?
  #3  
Oud 09-08-10, 11:05
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 4
Standaard Moet ie toch eerst een keer geactiveerd zijn?

Wat ik heb begrepen moet je hem dan wel een keer hebben kunnen activeren. Dat lukt al niet, zelfs niet met een phonebookkaartje.
  #4  
Oud 14-08-10, 21:49
fabie1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Almere
Berichten: 117
Standaard

Ik heb hier dezelfde melding, hij heeft nog wel een IMEI nummer maar toch lijkt het sterk op een corrupte baseband.. oftewel een waardeloze iPhone..
Reageren

Labels
4.0.1, activeren, activeren zonder simkaart



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk clausiem iPad algemeen 17 13-01-11 15:44
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk boschbol iPhone algemeen 2 07-12-10 00:20
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk Dlawa KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 02-12-10 14:07
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk BfromB iPhone algemeen 16 03-03-10 15:05
Activeren??? NIET MOGELIJK splatz T-Mobile 0 06-09-08 11:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:27.