iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Tweedehands iPhone gejailbreakt (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/67965-tweedehands-iphone-gejailbreakt.html)

Stef@nie 11-08-10 13:55

Tweedehands iPhone gejailbreakt
 
Ik heb een tweedehands iPhone 3GS gekocht, die uit het buitenland komt. Deze is simlockvrij gemaakt (werkt) en ook gejailbreakt. Ik heb het principe van jailbreaken op dit forum gelezen, maar ik kan eigenlijk geen informatie vinden wat dit nou in de praktijk betekent. Zo kan je, als ik het goed begrijp, geen updates uitvoeren via iTunes. Toch heb ik de nieuwste software er op staan (4.0.1). Hoe is dit dan gebeurd? Wat kan/moet je nog meer niet updaten? En hoe kan ik zien waarmee deze iPhone gejailbreakt is?

Kun je ook ergens achterhalen uit welk land de iPhone afkomstig is? Aan een code/nummer misschien? Op het doosje staat Nederlandstalige en Franstalige informatie. Zou de iPhone uit Belgie komen?

Achteraf was een niet zo'n ingewikkelde iPhone wellicht beter voor mij geweest :o , maar ja, deze kon ik betaalbaar overnemen...:O .
Als iemand nog meer info weet over wat dan ook wb een gejailbreakte iPhone; alles is welkom. Ik durf echt niet zomaar te gaan prutsen, dus wil graag info inwinnen. Ik hoop niet dat ik de zoekfunctie zo slecht gebruikt heb dat het toch al allemaal ergens staat :O en dat ik geen regels overtreed. Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp.

De Generaal 11-08-10 16:21

Je kan wel degelijk een update uitvoeren met je iPhone. Je bent alleen wel je jailbreak kwijt dan. Denk dat je die twee dingen door elkaar hebt gehaald ;). Je iPhone updaten / herstellen zorgt er voor dat een eventuele jailbreak of unlock wordt verwijderd. Indien er voor de nieuwe firmware geen jailbreak is, is dat iets waar je rekening mee moet houden als je je iPhone gejailbreakt wil houden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:01.