Na jailbreak gereset en nu apple logo in beeld?

Na jailbreak gereset en nu apple logo in beeld? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb flink wat gezocht op het forum maar heb nog geen oplossing gevonden. Heb gisteren mijn iPod Touch 2G gejailbreakt naar 4.1 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 September 2010, 15:49
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 71
Standaard Na jailbreak gereset en nu apple logo in beeld?

Beste mensen,


Ik heb flink wat gezocht op het forum maar heb nog geen oplossing gevonden.
Heb gisteren mijn iPod Touch 2G gejailbreakt naar 4.1 via de 0.9.5b5 van Redsnow maar cydia was zeer onstabiel. Dus wilde herstellen ging niet dus voor het slapen gaan de totale reset via het menu aangezet.

Werd ik vanmorgen wakker, iPod aan gezet, en kom nu dus niet verder dan het apple logo.

Ik heb die methode met de knoppen al geprobeerd maar niks helpt. Zo nu en dan gaat het logo even uit en daarna weer aan. Soms krijg ik ook een geel beeld te zien voor enkele seconde.

Weet iemand wat ik kan doen ?

Bedankt !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 September 2010, 16:49
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Probeer een DFU restore te doen
  #3  
Oud 15 September 2010, 16:53
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pl0xs Bekijk bericht
Probeer een DFU restore te doen
Ja dat is met die 15 seconde beide knoppen indrukken, maar ook dat lukt niet. Hij wilde met jailbreak ook niet meer uit. Maar ik vraag me af als ik hem nu opstuur of m'n jailbreak er nog op zit...
  #4  
Oud 15 September 2010, 17:30
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Gewoon in DFU zetten. dat doet het altijd. Blijven proberen want ik denk dat je het niet goed als je het over 15 seconden hebt. Check de Wiki even.
  #5  
Oud 15 September 2010, 17:36
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jazzamataz Bekijk bericht
Gewoon in DFU zetten. dat doet het altijd. Blijven proberen want ik denk dat je het niet goed als je het over 15 seconden hebt. Check de Wiki even.
Jawel hoor, eerst uitzetten. Dan bovenste knop 3 sec. Dan 10 seconde samen met de onderste en dan 30 alleen de onderste. Werkt niet. Ik denk dat ie halverwege de reset is vastgelopen ofzo? Wat betekend dat gele beeld?
  #6  
Oud 15 September 2010, 17:49
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Inderdaad in DFU mode zetten (is een compleet zwart beeld he)
Zoals je het beschrijft is iig geen DFU mode
  #7  
Oud 15 September 2010, 17:52
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robberto Bekijk bericht
Jawel hoor, eerst uitzetten. Dan bovenste knop 3 sec. Dan 10 seconde samen met de onderste en dan 30 alleen de onderste. Werkt niet. Ik denk dat ie halverwege de reset is vastgelopen ofzo? Wat betekend dat gele beeld?

Ok, dan wel. Dan weet ik het niet
  #8  
Oud 15 September 2010, 18:18
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glaantje Bekijk bericht
Inderdaad in DFU mode zetten (is een compleet zwart beeld he)
Zoals je het beschrijft is iig geen DFU mode
Hoe moet ie volgens jullie dan in DFU mode?
  #9  
Oud 15 September 2010, 18:50
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 25
Standaard

Home en power Button alletwee tegelekertijd indrukken 10 seconde power en dan homebuten verder houd ongeveer 30 seconden maar denk koppel je iphone wel op de pc

Gr

succes
  #10  
Oud 15 September 2010, 19:13
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Lees de wiki ff hier op de site, daar staat het met plaatjes ook
  #11  
Oud 15 September 2010, 19:22
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 71
Standaard

Dat heb ik zojuist ook geprobeerd, maar dat werkt ook niet. Heb al zovaak de DFU mode gehad voor jailbreak met redsnow.
  #12  
Oud 15 September 2010, 22:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 14
Standaard

hmm ik had deze probleem ook gehad met mijn iphone 3 g percies het zelfde probleem toen had ik mijn iphone aan mij pc aangesloten en ik had hem update naar 3.13 toen (6 maanden gelede) en toen was die weer normaal

Hopende u voldoende te hebben geinformeerd
  #13  
Oud 15 September 2010, 22:55
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ozzi Bekijk bericht
hmm ik had deze probleem ook gehad met mijn iphone 3 g percies het zelfde probleem toen had ik mijn iphone aan mij pc aangesloten en ik had hem update naar 3.13 toen (6 maanden gelede) en toen was die weer normaal

Hopende u voldoende te hebben geinformeerd
Mijn computer en mac herkennen de iPod Touch niet meer, helaas. Maar als ik hem nu terug stuur, kunnen ze de jailbreak dan nog vinden ? Had voor de reset alleen Cydia erop staan en heb hem daarna gereset.
  #14  
Oud 19 September 2010, 15:26
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 71
Standaard

Probleem is opgelost. Je moet 5 minuten (of langer) je home knop ingedrukt houden. Ik zelf had er een knijper op gezet en na 5 minuten werkte hij weer ! Bedankt !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: ipod blijft op apple logo na jailbreak, help! gufra Jailbreak 4 23 January 2011 11:05
Apple logo blijft in beeld spijkenisse iPhone algemeen 0 16 January 2011 19:14
iPhone: hangende apple logo na jailbreak 3gs 3.0 master Jailbreak 20 8 October 2009 22:38
Apple logo verdwijnt niet meer uit beeld. Eddie Sprietsma iPhone algemeen 1 24 August 2008 11:19
alleen apple logo in beeld boeddha Archief 1 6 May 2008 20:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:55.