iPhone 3GS 4.1

iPhone 3GS 4.1 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal! Ik had een vraagje, Als ik me iPhone 3GS herstel, dan kom ik toch weer vast bij de activatie pagina? Hoe kan ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 October 2010, 00:02
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard iPhone 3GS 4.1

Hallo allemaal!

Ik had een vraagje,

Als ik me iPhone 3GS herstel, dan kom ik toch weer vast bij de activatie pagina?
Hoe kan ik hem dan activeren?
Ik ben geen officile carrier.

iPhone 3GS, oude bootrom & 4.1 iOS.

Alvast bedankt.
__________________
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 October 2010, 00:07
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Je kunt wel activeren met Phonebook sim, maar je kunt hem niet unlocken
Daar je geen Jealbreak hebt dus ook geen custom firmware erop heb gezet
zit je nu op een nieuwe baseband en moet je wachten op de nieuwe Jealbreak sHatter en hopelijk een unlock
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #3  
Oud 3 October 2010, 00:13
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Argh dat dacht ik al,,
In iedergeval bedankt voor je antwoord!

Nog een vraagje,
Hoe weet ik of die simlockvrij is?
Als ik een andere sim kaart in doe van vodafone pakt hij het gewoon, betekent dat hij volledig na elke update gewoon simlockvrij is?
  #4  
Oud 3 October 2010, 01:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RadjKumaR Bekijk bericht
Argh dat dacht ik al,,
In iedergeval bedankt voor je antwoord!

Nog een vraagje,
Hoe weet ik of die simlockvrij is?
Als ik een andere sim kaart in doe van vodafone pakt hij het gewoon, betekent dat hij volledig na elke update gewoon simlockvrij is?
Nee, het ligt er aan hoe hij simlock vrij is gemaakt --> Via Cydia en Ultrasn0w of fabrieksaf. Mocht het de Cydia versie zijn, kan je niet zomaar updaten.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 3 October 2010, 13:01
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Hmm, ik hen hem zo gekocht in de winkel .. Zonder abonnement
Dus hij zou gewoon van fabrieksaf al Simlockvrij kunnen zijn.

Betekent dit dan ook dat ik hem met elke Sim kaart kan activeren?

Sorry voor al die vragen
  #6  
Oud 3 October 2010, 13:17
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Als hij niet softwarematig unlocked was kun je hem activeren met elk sim kaartje
( heb ik zelf ook gedaan) weet je of Cydia op je telefoon had staan als dit had dan was hij software matig unlocked, hoe heb dit trouwens gedaan toen je hem gekocht had? Toen heb je hem toch ook moeten activeren??
  #7  
Oud 3 October 2010, 16:10
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Als hij niet softwarematig unlocked was kun je hem activeren met elk sim kaartje
( heb ik zelf ook gedaan) weet je of Cydia op je telefoon had staan als dit had dan was hij software matig unlocked, hoe heb dit trouwens gedaan toen je hem gekocht had? Toen heb je hem toch ook moeten activeren??
Nee, heb hem niet geactiveerd. Ik kon gelijk aan de slag met bellen en sms'en, toen ik hem kocht.
Cydia heeft er volgens mij ook nooit erop gestaan.

Misschien hebben de mensen van de winkel het wel unlockt.

Maarja, in iedergeval bedankt voor uw Antwoorden.
Vriendelijk bedankt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe iphone 3gs, hoe krijg ik alles van mn oude iphone op mn 3gs? chmderksen Archief 1 15 February 2010 11:09
Twijfel; iPhone 3GS 16GB Belgie of iPhone 3GS 32GB USA VeeGee Koopinformatie Belgi 4 4 November 2009 16:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:55.