Acier fout

Acier fout discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hee allemaal! na uren ploegen toch maar even hier posten dan. Jullie kennen mischien wel de inav 'acier' , een erg mooie ''spacecraft'' springboard voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2010, 00:13
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Berichten: 18
Standaard Acier fout

Hee allemaal! na uren ploegen toch maar even hier posten dan.

Jullie kennen mischien wel de inav 'acier' , een erg mooie ''spacecraft'' springboard voor je iphone etc.

Hij doet het dus, en de meeste logos zijn veranderd in die het moeten zijn (ipod vierkantje is een ipod geworden, safari een groot kompas), maar '' telefoon'' is dat bijvoorbeeld niet, weten jullie hoe dit kan?

Ook het prachtige lockscreen (dat ik op afbeeldingen op internet heb gezien) laad echt neit, ik krijg gewoon mijn standaard lockscreen, die dus standaard op de iphone staat.

Ik heb op winterboard alleen acier aan staan, en ''no icon shadows'' van iblank.

Weten jullie hoe ik de telefoonknop naar een iphone kan krijgen (vul op google maar een in acier, dan zie je wel wat ik met ''iphone'' bedoel) en hoe ik het lockscreen kan krijgen?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 December 2010, 08:30
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 37
Standaard

Dat zou 2 redenen kunnen hebben
- de themes ondersteunt niet de icons
- de taal van je iphone is nederlands

safari is zo al in het nederlands als engels safari
phone daarintegen, dat is in het nederlands telefoon

je kunt via ssh icons in de map van het theme zetten
  #3  
Oud 14 December 2010, 08:51
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Berichten: 18
Standaard

Hee, thanks nu doet mn springboard het ! Alleen mn lockscreen nog niet, wel al de wallpaper Maar de schuifknop is nogsteeds de oude, hmm...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
cydia fout taker1987 Jailbreak apps en thema's 0 23 June 2010 13:55
Windows: Fout 3014 eduardiphoneiphone93 iTunes 0 22 June 2010 00:37
FOUT sannetjelief Archief 2 26 November 2009 10:10
fout melding kowist Archief 9 22 February 2009 11:45
Jailbreak Fout. Qlimax Archief 2 26 July 2008 16:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:00.