Iphone 3g 16 gig jailbreaken

Iphone 3g 16 gig jailbreaken discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zou graag mijn iphone gaan jailbreaken en heb de nodige informatie opgezocht hoe je dit doet. Ik heb op mijn iphone de versie 4.2.1. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 February 2011, 10:44
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 24
Standaard Iphone 3g 16 gig jailbreaken

Ik zou graag mijn iphone gaan jailbreaken en heb de nodige informatie opgezocht hoe je dit doet.
Ik heb op mijn iphone de versie 4.2.1.

Nu is mijn vraag als ik hem jailbreakt via het programma greenpoison werkt daarna mijn simkaart gewoon nog of moet je die ook terug met een programma unlocken ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 February 2011, 10:46
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

als je toestel simlock vrij is kun je gewoon jailbreaken en dan doet alles het. als je afhankelijk bent van een unlock dan moet je ff zoeken op het forum hoe je dan moet jailbreaken
  #3  
Oud 17 February 2011, 10:49
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
als je toestel simlock vrij is kun je gewoon jailbreaken en dan doet alles het. als je afhankelijk bent van een unlock dan moet je ff zoeken op het forum hoe je dan moet jailbreaken
Oke bedankt,hoe kan ik dat juist weten of mijn toestel dat is ?
Telkens als ik mijn sim eruit haal en weer opstart moet ik kiezen voor unlock.
  #4  
Oud 17 February 2011, 10:53
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

het is heel simpel eigenlijk. haal je sim eruit van druk er een simkaart van een andere provider in en hang telefoon ana itunes. als je bereik krijgt is die simlock vrij :|

tenzij je de telefoon zelf ooit simlock vrij hebt gemaakt? hoe kom je aan de iphone? via tmobile abbo?
  #5  
Oud 17 February 2011, 10:56
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
het is heel simpel eigenlijk. haal je sim eruit van druk er een simkaart van een andere provider in en hang telefoon ana itunes. als je bereik krijgt is die simlock vrij :|

tenzij je de telefoon zelf ooit simlock vrij hebt gemaakt? hoe kom je aan de iphone? via tmobile abbo?
Heb de telefoon gekocht via een 2dehands site,de koper zei me dat hij simlock vrij is.
  #6  
Oud 17 February 2011, 11:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

dan wordt het al wat lastiger.

heb je hem gekocht met firmware 4.2.1 erop?
heb je zelf tmobile ?
weet je welke provider de persoon had van wie je hem heb gekocht?

als hij nu niet jailbroken is zoals je profiel aangeeft zal het toestel wel simlock vrij zijn. of in ieder geval als die een simlock heeft een hebben van de provide rwaar je zelf bij zet dus dan moet het geen probleem zijn om te jailbreaken.
  #7  
Oud 17 February 2011, 11:11
Jitse's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2010
Berichten: 182
Standaard

Greenpois0n ondersteunt geen iPhone 3G
  #8  
Oud 17 February 2011, 11:23
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
dan wordt het al wat lastiger.

heb je hem gekocht met firmware 4.2.1 erop?
heb je zelf tmobile ?
weet je welke provider de persoon had van wie je hem heb gekocht?

als hij nu niet jailbroken is zoals je profiel aangeeft zal het toestel wel simlock vrij zijn. of in ieder geval als die een simlock heeft een hebben van de provide rwaar je zelf bij zet dus dan moet het geen probleem zijn om te jailbreaken.
Toen ik heb kocht stond er nog een vroegere firmware erop,welke provider hij had weet ik niet,ik heb proximus.

Als ik hem opstart geeft hij aan simlock actief en kan ik gewoon ontgrendelen.

Laatst gewijzigd door svenn15; 17 February 2011 om 11:55.
  #9  
Oud 17 February 2011, 11:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

als je zelf de phone naar 4.2.1 hebt gezet en je kunt hem nu nog gebruiken dan is de simlock geen probleem anders kon je hem nu ook niet gebruiken. maar zoals gezegd kun je de 3g niet met greenposion jailbreaken moet je ff op forum zoeken wat en hoe je je 3g kunt jailbreaken.
  #10  
Oud 17 February 2011, 12:15
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2011
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
als je zelf de phone naar 4.2.1 hebt gezet en je kunt hem nu nog gebruiken dan is de simlock geen probleem anders kon je hem nu ook niet gebruiken. maar zoals gezegd kun je de 3g niet met greenposion jailbreaken moet je ff op forum zoeken wat en hoe je je 3g kunt jailbreaken.
Oke bedankt,
Heb al gezocht hoe het moet met Redsnow voor hem te jailbreaken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
verschil iphone 3g 16 gig en clones gojordygo Koopinformatie Nederland 5 5 August 2010 17:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:16.