iPhone vast in "nood oproepen" scherm

iPhone vast in "nood oproepen" scherm discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 3GS. Ik had 4.0.1 gejailbraked en unlocked... ik ging naar iTunes en upgrade naar 4.3.3. Ik wil em jailbreaken met jailbreakeme.com ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 July 2011, 19:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 7
Exclamation iPhone vast in "nood oproepen" scherm

Ik heb een iPhone 3GS.

Ik had 4.0.1 gejailbraked en unlocked... ik ging naar iTunes en upgrade naar 4.3.3. Ik wil em jailbreaken met jailbreakeme.com maar tijdens het instaleren van Cydia verdwijnt het icoontje van Cydia die genstalleerd word.

Mijn iPhone deed al een tijdje raar want kon ook niet meer synchroniseren met iTunes. dus dacht, er is iets mis dus ik druk in iTunes op "Herstellen"

Dat was een beetje dom want daarna vraagt hij in dat begin scherm voor nood oproepen of je een geschikte simkaart wilt plaatsen...

Ik heb mijn iPhone 3gs in Londen gekocht met een SIM lock op het O2 netwerk van Engeland. Hij wil dus een sim kaartje van een O2 netwerk wat ik niet heb.

Ik weet wel wat over Jailbreaken maar niet geweldig veel. Ik krijg hem wel in DFU mode maar zou niet weten hoe ik er een andere firmware op krijg (als dat berhaupt nog kan) want weet niet of zijn basband verandert is na 4.3.3 ik hoop het niet

Iemand enig idee of ik dit probleem op kan lossen ?

Gr,
Ben
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 July 2011, 16:14
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2010
Locatie: Belgi, Limburg
Berichten: 143
Stuur een bericht via MSN naar Timmy89
Standaard

activeer hem eens via redsnow.
dan kan je kijken welke baseband je hebt.
en als je de ipad baseband moet installeren of niet.
ik vermoed vanwel.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: "oude" iPhone syncen met "nieuwe" iTunes: appdata behouden? SpiritMuse iTunes 5 27 June 2011 22:00
Italiaanse Iphone 3gs blijft in "emergency call" scherm Theunis iPhone algemeen 8 25 July 2010 14:48
Iphone loopt vast bij"slide to unlock" aer0101 Unlock [archief] 1 2 April 2008 09:31
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13
iPhone vast in "connect to itunes" Arcadium Archief 2 12 October 2007 02:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:58.