Nieuweling met No Service, Vragen en Problemen.

Nieuweling met No Service, Vragen en Problemen. discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Jailbreaken en unlocken icm pincode is suicide. Uitzetten en later weer aanzetten. Als Ultrasn0w is geinstalleerd, zet je, de iphone aan je pc/mac hangend, uit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 31 October 2011, 14:28
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Jailbreaken en unlocken icm pincode is suicide. Uitzetten en later weer aanzetten.

Als Ultrasn0w is geinstalleerd, zet je, de iphone aan je pc/mac hangend, uit met de powerbutton en de slider. Dit staat ook als zodanig omschreven.
Daarna boot je tethered met Redsn0w zoals voorgeschreven.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 31 October 2011, 14:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 18
Standaard

Ik kan even niet volgen dus als je ultrasnow hebt geinstaleerd en gereboot wat Moet ik kan doen ?
  #23  
Oud 31 October 2011, 14:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rav3n Bekijk bericht
Jailbreaken en unlocken icm pincode is suicide. Uitzetten en later weer aanzetten.

Als Ultrasn0w is geinstalleerd, zet je, de iphone aan je pc/mac hangend, uit met de powerbutton en de slider. Dit staat ook als zodanig omschreven.
Daarna boot je tethered met Redsn0w zoals voorgeschreven.
Ja zie mijn suicide.... nu werkt het... en daarvoor niet... lijkt mij een positieve suicide?
  #24  
Oud 31 October 2011, 14:46
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 18
Standaard

oke ik heb dus ultsrasnow verwijders dan met powerknop en slider uitgezet dan tetherd terug aan gezet ultrasnow opnieuw geinstalaard vroeg voor springoard te herspringen en dan de pincode te geven heb alles genegeerd en direct powerknop gedrukt en uitgezet met slider terug tethered aan gezet nog altyd het effect van zoeken .... geen service
  #25  
Oud 1 November 2011, 19:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

[No Offence]
Jeez davd. Leestekens gebruiken en je bericht nalezen is toch wel erg prettig
Ik had het ook zo kunnen typen zet alle pincodes simkaart EN toestel uit boot tethered en laat iphone maar gewoon aangesloten op je pc herinstalleer Ultrasn0w na installatie NIET rebooten maar meteen uitzetten met powerknop en slider daarna tethered booten duurt iets langer dan normaal daarna kun je pincode weer aanzetten.

Nogmaals [No Offence] maar zo leest het iets prettiger. Ietsje maar

1. Zet eerst alle pincodes (simkaart EN toestel) uit.
2. Boot tethered en laat iphone maar gewoon aangesloten op je pc.
3. herinstalleer Ultrasn0w.
4. Na installatie NIET rebooten, maar meteen uitzetten met powerknop en slider.
5. Daarna tethered booten. Duurt iets langer dan normaal.
6. Nu kun je de pincodebeveiliging weer aanzetten.

@ko3n: Blij dat ik kon helpen
  #26  
Oud 1 November 2011, 19:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 18
Standaard

sorry voor geen leestekens altijd gehaast zoals nu ook . Danku voor uw hulp maar heb het al geprobeerd met geen succes
  #27  
Oud 1 November 2011, 20:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

JBn / unlocken icm met haast gaat niet samen.
Daarnaast mensen die je bericht 3 - 4x moeten lezen hebben al geen zin meer om te antwoorden

[On topic]
Geduld. Begin opnieuw.
Sluit iphone aan op je pc.
Ultrasn0w eraf. Zet na de uninstall van Ultrasn0w je toestel uit. (Laat maar aangesloten aan je pc)
Dan tethered booten met Redsn0w.
Ultrsn0w weer installeren, dan NIET op [REBOOT TOESTEL] tikken!!
Uitzetten met powerknop en slider. (Dus de normale uitzetmethode)
En nu weer tethered booten met Redsn0w.

Voor duidelijkheid:
Als je boot via Redsn0w dat zet je toch zeker alleen het vinkje aan bij [boot tethered right now]. De overige vinkjes moeten uit staan.
  #28  
Oud 1 November 2011, 20:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 18
Standaard

ik heb alleen extras -> just boot is dat verkeerd dan ?
+ ik doe ook select ispw en dan de officile ios5

is dat verkeerd ?

ik ben nu de stappen aan het volgen die je hebt beschreven
1.) ik sluit mijn toestel aan op de pc
2.) ik open redsn0w (redsn0w_win_0.9.9b7)
3.) op de Iphone ga ik naar cydia ultrasn0w en druk op verwijderen
4.) tijdens het verwijderen krijg ik een popup "mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk" met de optie te drukken op oke
4.) de popup is weg maar nu krijg ik inde plaats van 'reboot toestel ' zoals jullie zeggen de optie ' herstart springboard'
5.) ik druk op de powerknop en met de slider zet ik het toestel uit
6.) in redsnow op de pc (windows) druk ik op extras -> select ispw -> iphone2.1_5.0_9A334_restor.ispw (het is de gm versie van de site felixbruns.de)
7.) ik krijg een popup van redsnow nu met als volgt 'the following build was identified: iphone2.1_5.0_9A334 it will be used for the rest of this redsno0w session.
8.) ik druk op oke met weer een popup 'is this the newer 'fixed' model?..........' ik druk op ja
9.) ik druk op 'just boot just boot tethered right now'
10.)ik druk op next en volg de instructies voor de iphone in DFU mode te zetten
11.) het is bezig met laden en een pineapple logo komt op de iphone
12.) redsn0w zegt done! en druk op cancel
13.)rechts in de hoek staat nu geen service
14.) ik ga nu terug naar cydia en instaleer ultrasn0w 1.2.4
15.) ik krijg weer de popup mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk en druk op oke
16.) ik krijg terug de optie van 'herstart springboard' i.p.v ' reboot toestel'
17.) druk op de powerknop en krijg een popup van activator dat het gevaarlijk is voor het toestel uitteschakelen wanneer cydia iets instaleerd
18.)ik slide de knop zodat het toestel uitgaat
19.)ik open terug redsn0w (redsn0w_win_0.9.9b7)
20.) ik volg nu de stappen terug van 6 t.e.m 12
21.)ik heb nu geen service zoeken ...


voor dat ik begon heb ik nagekeken of
1.)mijn simpincode aanstond en het stond uit
2.)mijn codeslot aanstond en dat stond ook uit
3.) alleen Automatisch slot stond op 1 minuut maar ik zie daar het gevaarlijke niet aan als het zo is zal ik het veranderen en opnieuw proberen
4.) mijn locatievoorzieningen uitstonden
5.) 3G uitstond
5.) mijn mobiele data uitstond


informatie dat misschien van hulp kan bieden
in instellingen -> Algemeen->Info
Versie 5.0 (9A334)
Aanbieder mobistar 11.0
en mijn ICCID is ingevuld
Modemfirmware 06.15.00

Gedurende heel het proces is de iphone niet van de pc gekoppeld

ik hoop dat ik genoeg informatie heb gegeven omvattend van mijn probleem en het overzichtelijk genoeg is Mvg

heb net gedowngrade naar ios4.1 en zelfde stappen genomen + nog eens ipad baseband geinstaleed en heb daar ook geen service bij

Laatst gewijzigd door davd; 1 November 2011 om 22:58.
  #29  
Oud 1 November 2011, 22:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

- Zet mobiele data en 3G gewoon aan. Je hoeft alleen maar location services (lokatievoorsieningen) uit te zetten.
- Een GM-versie van iOS5? Da's de golden master-versie. Zou identiek moeten zijn, maar dat vertrouw ik nooit. Haal HIER ff een zeker te weten goede versie binnen.
- 06.15.00 wijst op een iPad-baseband-versie. Moet te unlocken zijn.

Er moet dus iets anders zijn, dat je nekt.

edit
Ik lees net dit:
Citaat:
Also, some iPhone3GS users with the 06.15 baseband may have tried to install iOS5 using a stock IPSW (even though you should never ever try to use a stock IPSW if you’re an ultrasn0w unlocker). If you did try this, your baseband is probably in an inconsistent state, and you’ll need to reflash the 06.15 baseband again (using redsn0w). Be very careful if you use redsn0w to reflash the iPad baseband — don’t interrupt the process! And please avoid using stock IPSWs in the future Unlockers should never go near stock IPSWs. BRON
Kortom: Wss is je baseband ****ed up. Je dient je baseband opnieuw te flashen naar 06.15.00. Dit kan gewoon met Redsnow. Waarschuwing: onderbreek dit proces niet.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 november 2011 om 22:27 ----------

Welke Windows-versie gebruik jij overigens?

Je moet Redsn0w, zeker bij Windows Vista/7, wel als administrator uitvoeren (dus via rechtermuisklik - of via de eigenschappen van het bestand de instellingen aanpassen dat ie altijd als asmin moet worden opgestaand)

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 november 2011 om 22:40 ----------

Mocht het nog niet lukken:

In ALLE beschrijvingen wordt erop gewezen dat mensen met een 06.15.00 en afhankelijk zijn van een softwarematige unlock via Ultrsn0w WEG MOETEN BLIJVEN van de originele ("stock") firmware.
Mocht het dan nog niet lukken, dan zou ik proberen om een voorgejailbreakte en geactiveerde iOS5-versie voor de 3Gs te installeren. Zo heb ik de 3GS van mn zoon ook aan de praat gekregen.

Gebruik Google voor een dergelijke versie van iOS 5 voor jouw iphone 3GS en LEES goed. Klik op de GOEDE ipsw. Kijk goed waar je op klikt, want die websites stikken van de reclames en downloadknoppen voor andere software.

Laatst gewijzigd door Rav3n; 1 November 2011 om 23:44.
  #30  
Oud 2 November 2011, 16:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Berichten: 7
Standaard

Hallo,

Recent heb ik een iphone uit Dubai gekregen, en zou hier graag mijn oude T-mobile abbonement in doen.
Ik ben zelf nu ook al een tijd aan het *****n met het jailbreaken (wat gelukt is), maar na het installeren van Cydia en Ultrasn0w ziet mijn mobiel nog steeds geen netwerk.
Hij herkent wel mijn simkaart (neem ik aa, aangezien hij het ICCID nummer weer geeft).
Boven in blijft de Iphone "zoeken" weergeven. Zou iemand mij vertellen hoe dit probleem valt te verhelpen.

Gegevens:
Iphone 3GS
Firmware: 5.0 (9A334)
BB: 06.15.00
Provider: T-mobile NL 11.0 (geeft hij ook aan bij de Iphone)

Als iemand zou kunnen helpen al bij voorbaat dank.
  #31  
Oud 2 November 2011, 17:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Ik zou zeggen, lees dit topic goed door. Je voorgangers hadden hetzelfde probleem.
  #32  
Oud 2 November 2011, 23:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Berichten: 4
Standaard Gelukt, maar instabiel!

Het is mij nu gelukt om van de No Service af te komen. Ik had baseband 6 15 00, maar heb mijn iPhone gerestored en gejailbreakt met behulp van dit filmpje: How to: Fix ios5 "Searching" or "No Service" 6.15.00 baseband after update! STEP BY STEP - YouTube

Toen als bron ultrasn0w.com ingevoerd en ultrasn0w genstalleerd.

Nu doet alles het wel, maar dondert mijn netwerk er om de vijf a tien minuten uit en zo heb ik er alsnog niks aan. Iemand een oplossing hiervoor? Ik heb op verschillende sites gelezen dat het vaker voorkomt, maar heb er nog geen oplossing voor gezien! Ik heb Location Services trouwens uit staan.
  #33  
Oud 19 December 2011, 23:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 18
Standaard

Dit kun je oplossen door je 3G verbinding uit te schakelen. Mijn Vriendin haar iPhone had het zelfde probleem. Ik ben naar de Vodafone shop toegegaan en heb hun er van overtuigd dat het aan de simkaart lag. Uit eindelijk hebben ze gratis een simkaart wissel uitgevoerd en kan ze de 3G verbinding weer aan hebben zonder dat de connectie verdwijnt. Ze heeft nog wel regelmatig 1 streepje signaal maar ondervindt geen problemen meer.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verzameltopic: Vragen over/problemen met GameCenter jpbouw iPhone Games 113 8 May 2013 09:44
Diverse vragen over iPhone4 met problemen. KIN174 iPhone algemeen 7 19 April 2011 17:15
Nieuweling en kapotte Iphone rbaas iPhone algemeen 3 24 June 2010 16:33
Problemen met Pro assist (slechte service) DriftBitch Koopinformatie Nederland 4 13 April 2010 17:14
Remote vragen/problemen. mephes Archief 2 30 September 2008 21:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:39.