activeren duitse iphone

activeren duitse iphone discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een duitse Iphone 4. Deze is gelockt door de duitse t-mobile (Telekom). Nu staat het toestel in activatie modus, wat dus moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 December 2011, 13:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2011
Berichten: 15
Standaard activeren duitse iphone

Hallo,

Ik heb een duitse Iphone 4. Deze is gelockt door de duitse t-mobile (Telekom).

Nu staat het toestel in activatie modus, wat dus moet gebeuren met een duitse simkaart, nederlandse lukt niet.
Nu heb ik op het forum gevonden dat hij dan gejailbreakt moet worden voor de unlock. Maar is de jailbreak al mogelijk wanneer hij nog op itunes geactiveerd moet worden? En ik weet niet of hij te jailbreaken val, omdat ik de software niet kan zien.

Mvg,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 December 2011, 14:25
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

beste tony,

Activeren kan, door te jailbreaken (dan wordt deze hacktivated). De unlock is niet mogelijk...althans hangt ook een beetje vanaf welke firmware je hebt.
Je kan dit programmatje proberen om te zien welke firmware je iphone heeft:
ThinkSky

Gewoon aansluiten aan je pc en meestal kan deze heleboel info uitlezen!

Eigenlijk een musthave for elke iphone bezitter...
__________________
Revenge of the nerd..
  #3  
Oud 13 December 2011, 10:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2011
Berichten: 15
Standaard

Bedankt voor je reactie.
Hij staat op versie 5.0.1

Is het mogelijk dat wanneer ik hem activeer met een duitse simkaart daarna unlock?
  #4  
Oud 13 December 2011, 10:04
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Activeren: Ja
Unlocken: Nee
  #5  
Oud 13 December 2011, 12:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2011
Berichten: 15
Standaard

enig idee of de 5.0.1 wel te unlocken is?
  #6  
Oud 13 December 2011, 16:32
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Nee...Er zijn heleboel mensen die erop wachten !
  #7  
Oud 13 March 2012, 18:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard Duitse iPhone 4s activeren

Hallo,

ik heb onlangs een Duitse iPhone 4s gekocht via een Duitse marktplaats.
Bij het activeren krijg ik een boodschap dat de 'juiste' sim geplaatst dient we worden om te activeren. Na het plaatsen van m'n eigen simkaart geeft de iPhone wel de ontvangst aan en geeft de 3G verbinding weer, maar kom niet verder in het activeringsproces.... Iemand een idee?

Alvast bedankt!

Groetjes,

Linda
  #8  
Oud 13 March 2012, 21:23
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 859
Standaard

zoals ze hierboven zeggen je moet hem hacktiveren.
check even het forum en je firmware die erop staat voordat je hem upgrade naar een modemfirmware die je niet kan unlocken.
  #9  
Oud 14 March 2012, 10:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door senna22 Bekijk bericht
zoals ze hierboven zeggen je moet hem hacktiveren.
check even het forum en je firmware die erop staat voordat je hem upgrade naar een modemfirmware die je niet kan unlocken.
Bedankt voor je reactie, maar hoe check ik de firmware als ik niet verder kom dan de activatiemodus?
  #10  
Oud 14 March 2012, 18:32
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 859
Standaard

Je kan dit programmatje proberen om te zien welke firmware je iphone heeft:
ThinkSky
  #11  
Oud 14 March 2012, 20:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door senna22 Bekijk bericht
Je kan dit programmatje proberen om te zien welke firmware je iphone heeft:
ThinkSky
Dank je... Helaas is deze niet beschikbaar voor de Mac, maar dat komt wel goed...
  #12  
Oud 14 March 2012, 20:20
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 859
Standaard

je kan kijken of deze werkt:
i-FunBox | File Manager, Browser, Explorer, Transfer Tool for iPhone, iPad & iPod Touch via USB
  #13  
Oud 14 March 2012, 20:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard

De iTools is er nu ook voor de Mac... Het is een 5.1....
Ik ga nu even naar de i-Funbox kijken.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 maart 2012 om 19:40 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door senna22 Bekijk bericht
Is deze ook goed? iFunBox for Mac - App/File Manager for iPhone, iPad and iPod Touch
  #14  
Oud 14 March 2012, 21:09
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 859
Standaard

ja deze werkt ook goed, denk ik heb nog geen mac.
  #15  
Oud 18 March 2012, 11:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard Gegevens via iTools

FYI:

De basebandversie is; 2.0.10
Firmware iBoot-1219.62.15

Volgens google is deze iPhone 4S nog niet simlockvrij te maken. Mocht iemand hier anders over denken, dan hoor ik het graag.
  #16  
Oud 25 March 2012, 13:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Linda1982 Bekijk bericht
Volgens google is deze iPhone 4S nog niet simlockvrij te maken. Mocht iemand hier anders over denken, dan hoor ik het graag.
Ik hoor geruchten dat de jailbreak voor de Ipad 3 (A5 5.1) er al is... geldt dit ook voor de Iphone 4S? (A5 5.1)
  #17  
Oud 25 March 2012, 13:21
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.407
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Linda1982 Bekijk bericht
Ik hoor geruchten dat de jailbreak voor de Ipad 3 (A5 5.1) er al is... geldt dit ook voor de Iphone 4S? (A5 5.1)
Je hebt een jailbreak nodig om softwarematig te unlocken, dat is n. Maar een beschikbare jailbreak betekent niet dat er dan automatisch een softwarematige unlock is, dat is dan twee.

De iPad 3 en de iPhone 4S hebben bovendien verschillende processoren (A5X vs. A5) maar vooral ook verschillende modemchips (en dus verschillende modem firmware).
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #18  
Oud 26 March 2012, 12:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Je hebt een jailbreak nodig om softwarematig te unlocken, dat is n. Maar een beschikbare jailbreak betekent niet dat er dan automatisch een softwarematige unlock is, dat is dan twee.

De iPad 3 en de iPhone 4S hebben bovendien verschillende processoren (A5X vs. A5) maar vooral ook verschillende modemchips (en dus verschillende modem firmware).
Duidelijk, dank je!

Maar is er inmiddels wel een jailbreak voor de Iphone 4S (5.1)?
Ik heb namelijk ook m'n vraagtekens bij de simlock. Wanneer ik mijn sim plaats zie ik wel m'n provider, de ontvangst en 3G, maar kan niet verder met activeren, want dan vraagt hij om de juiste sim.....
  #19  
Oud 26 March 2012, 12:28
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.407
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Linda1982 Bekijk bericht
Maar is er inmiddels wel een jailbreak voor de Iphone 4S (5.1)?
Ik heb namelijk ook m'n vraagtekens bij de simlock. Wanneer ik mijn sim plaats zie ik wel m'n provider, de ontvangst en 3G, maar kan niet verder met activeren, want dan vraagt hij om de juiste sim.....
Kijk eens in het Jailbreak Forum dan zie je voor welke iDevices icm. de iOS versie er een jailbreak is.

Over die SIM-lock op een iPhone 4S moet je niet te veel vraagtekens plaatsen. iPhones van T-Mobile DE/Vodafone DE/E-Plus hebben een SIM-lock, het is zo en niet anders.
  #20  
Oud 26 May 2012, 22:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2012
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Kijk eens in het Jailbreak Forum dan zie je voor welke iDevices icm. de iOS versie er een jailbreak is.

Over die SIM-lock op een iPhone 4S moet je niet te veel vraagtekens plaatsen. iPhones van T-Mobile DE/Vodafone DE/E-Plus hebben een SIM-lock, het is zo en niet anders.
Hallo, ik heb begrepen dat de JB er nu is. Helaas kom ik net thuis en heb nog 5.1 op mijn Duitse (met simlock) 4S.... Wat is er nu mogelijk?

Alvast bedankt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Duitse iphone 3gs... iwilma3gs Jailbreak 37 17 February 2011 18:28
Duitse T mobile activeren..??? Damsko T-Mobile 1 15 April 2010 01:15
Duitse iPhone Kopen Skitel Archief 2 7 April 2008 17:58
Duitse iPhone Maurie Archief 13 30 October 2007 01:16
Duitse Iphone SuperDutch iPhone algemeen 2 27 October 2007 12:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:13.