iPhone 3gs "geen service"/"zoeken.."

iPhone 3gs "geen service"/"zoeken.." discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben hier al 2 avonden mee bezig en ik krijg het maar niet voor elkaar; Ik heb hier een iPhone 3GS 32Gb (old bootrom) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 December 2011, 14:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2011
Berichten: 9
Exclamation iPhone 3gs "geen service"/"zoeken.."

Ik ben hier al 2 avonden mee bezig en ik krijg het maar niet voor elkaar;

Ik heb hier een iPhone 3GS 32Gb (old bootrom)
Het probleem is dat ik geen bereik/service kan krijgen als er een simkaart inzit

Wat ik al heb gedaan
- Via redsn0w verschillende firmwares geinstalleerd (4.3.3 / 5.0 / 5.0.1 )
- Vervolgens via cydia (bij elke firmware) ultrasn0w geinstalleerd
- Eventuele fixes via youtube werken ook niet echt..

Wat ik doe bij het jailbreaken --> via redsn0w ( 0.9.9.b9 / 0.9.9.b7 / 0.9.9.b8 / 0.9.9.b4 )
de desbetreffende firmware.ipws selecteren ---> jailbreak klikken --> cydia/ipad baseband 0.6.15/deactivate aanvinken of juist uitgevinkt geprobeert (alle mogelijkheden)

Vervolgens gaat hij dus jailbreaken en als hij klaar is heb ik 1) geen service 2) zoeken.. 3) 1 balkje zonder provider naam

Vervolgens installeer ik ultrasn0w met een eventuele fix, dit zorgt ervoor dat hij de hele tijd gaat zoeken. Aan het begin geeft hij soms 5 seconden bereik aan, dan gaat hij verder met zoeken.

Ik zit op dit moment op iOS 4.3.3. zonder simkaart, zodra ik er een simkaart in doe dan staat er linksboven in het scherm "zoeken.."

Graag hulp! Bij voorbaat dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 December 2011, 14:52
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.940
Standaard

// Verplaatst naar Unlock
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 20 December 2011, 21:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2011
Berichten: 9
Standaard

Is er trouwens een manier om mijn baseband (0.6.15) te downgraden?
  #4  
Oud 20 December 2011, 21:10
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zozamis Bekijk bericht
Is er trouwens een manier om mijn baseband (0.6.15) te downgraden?
Nee, er is geen enkele manier om die iPad modem firmware te downgraden.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #5  
Oud 20 December 2011, 21:13
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2011
Berichten: 9
Standaard

Is mijn probleem een bekend probleem?

En komt er nog een manier om de iPad baseband te downgraden of niet?

Zijn er nog andere manieren om de baseband te veranderen of een oplossing op mijn probleem? Dit is namelijk niet erg handig en heb momenteel niet het geduld/geld om hem te laten maken of een nieuwe te kopen..
  #6  
Oud 20 December 2011, 21:18
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zozamis Bekijk bericht
Is mijn probleem een bekend probleem?

En komt er nog een manier om de iPad baseband te downgraden of niet?

Zijn er nog andere manieren om de baseband te veranderen of een oplossing op mijn probleem? Dit is namelijk niet erg handig en heb momenteel niet het geduld/geld om hem te laten maken of een nieuwe te kopen..
Er is geen enkele manier bekend om de iPad modem firmware te veranderen. Of er nog een oplossing kom staat in de sterren.

Die iPad modem firmware is in principe niet geschikt voor een iPhone die een andere modem chip heeft dan de iPad. De resultaten zijn onvoorspelbaar.
  #7  
Oud 20 December 2011, 21:28
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2011
Berichten: 9
Standaard

Toch wordt in elke tutorial/youtube filmpje aangegeven dat je moet upgraden naar de ipad baseband voor iOS 5 en iOS 4..

Heb je misschien nog ideeen die ik zou kunnen doen?

(welke dingen moet ik bij het jailbreaken via redsnow aanvingen? cydia/ipadbaseband/deactivate toch?)
  #8  
Oud 20 December 2011, 21:47
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Dat obscure trukje met de iPad modem firmware werd vroeger gebruikt om te unlocken.

Gebruik de zoekfunctie van dit forum eens met het zoekbegrip "3GS geen service". Er verschijnen dan meerdere topics met (ongeveer) hetzelfde probleem.
  #9  
Oud 20 December 2011, 21:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2011
Berichten: 9
Standaard

Ik kom daarmee helaas niet tot een oplossing, maar bedankt voor je tip
  #10  
Oud 21 December 2011, 17:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2011
Berichten: 9
Standaard

Ik zit nu op 4.3.3 en ik kan niet meer updaten naar 5.0.1 of 5.0... hij komt dan in een bootloop of geeft een foutmelding!

Wat te doen?!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 december 2011 om 17:23 ----------

Ik heb nu ook geen Wi-Fi een bluetooth meer, het resetten van de netwerksettings werkt niet meer..

Ik volg precies de stappen van hooggewaardeerde youtubefilmpjes, waarom gaat hij dan kapot?!
  #11  
Oud 21 December 2011, 21:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2011
Berichten: 9
Standaard

Ik heb met sn0wbreeze een custom firmware gemaakt, die installeer ik via itunes, dat gaat prima alleen de telefoon valt steeds uit na ongeveer 1 minuut..

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 december 2011 om 22:27 ----------

Oke het is me gelukt om met sn0wbreeze een custom firmware te maken en die erop te zetten.. er is nog wel wat raars aan de hand
- de ene keer dat ik hem opstart heeft hij wel Wi-Fi/bluetooth
en de andere keer dat ik hem opstart heeft hij het niet en crasht hij na 3 minuten..
- via cydia blijft hij staan op Gereed; packages downloaden..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen service ( Iphone 3gs "Tmobile") Muharremaydin T-Mobile 4 16 June 2011 15:40
iPhone 3GS: 3gs fw3.1(7C144) "geen service" master Unlock 1 24 March 2011 21:17
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 13:59
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 20:03
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:12.