Unlock T-Mobile Iphone 3G 16Gb

Unlock T-Mobile Iphone 3G 16Gb discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie kan mij helpen. Ik sta op het punt een Iphone 3G 16Gb over te nemen via MP. Hij is helemaal up-to-date gemaakt via I-Tunes. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 May 2009, 11:21
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2009
Berichten: 19
Standaard Unlock T-Mobile Iphone 3G 16Gb

Wie kan mij helpen.

Ik sta op het punt een Iphone 3G 16Gb over te nemen via MP.
Hij is helemaal up-to-date gemaakt via I-Tunes.

Omdat ik geen T-Mobile abo heb maar een KPN wil ik hem graag unlocken.
Ik weet niet hoe lang het abo van de verkoper er al op zit anders kan ik dit laten doen door T-Mobile zelf maar zijn er ook andere manieren?

Ik heb al gekeken op het forum maar kan niet iets concreets vinden.
Weet iemand hoe of wil iemand het voor mij regelen?

Grtz,

Thomas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 May 2009, 11:52
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Hey,

Als je iphone firmewire 2.2.1 is en je baseband 2.30.03 kan je alleen als je bootloader 5.6 hebt dacht ik downgrade en yellowsnow er over heen laten gaan.
Anders moet je idd bij T-Mobile zijn maar simlock vrij maken dat moet dan de verkoper doen want ze hebben namelijke de abo gegevens nodig van de verkoper dus hij moet het doen.
Heb het zelf namelijk van de week laten doen via T-mobile wel duur, maar hij doet het weer haha.

groet Joeri
  #3  
Oud 12 May 2009, 11:55
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2009
Berichten: 19
Standaard

Firmware, baseband.. hoe kan ik dat zien welke er op staan?
Sorry maar ben een newbie!
  #4  
Oud 12 May 2009, 12:01
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 17
Standaard

Zoek gij zult vinden.

instellingen,algemeen,info,helemaal naar beneden en dan zie modemfirmeware.
baseband kan je doen via dos-promt (is best lastig) of via cydia en dan fuzzydowngrader 3g maar nogmaals als hij vrij recent is dan is hij vrij wel zeker met die nieuwe frimewire uitgerust.
  #5  
Oud 12 May 2009, 12:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 110
Standaard

Ik zou eerst even kijken of je via de originele eigenaar (de verkoper neem ik aan?) simlock vrij kan laten maken bij T-Mobile, kost een paar tientjes, maar je ben wel gelijk klaar zonder gezeik, en ook bij toekomstige updates van de software blijft je iPhone dan unlockt, een vrij groot vordeel nu 3.0 om de hoek staat.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Wordt mijn baseband geupgrade als ik unlock via itunes(officiele t-mobile unlock)? Hunter20 Unlock 5 21 January 2011 16:52
iPhone 4, 16GB Black met T-mobile abonnement pochet Koopinformatie Nederland 3 22 June 2010 12:14
Nieuw T-mobile Iphone 3G 16gb En wat nu JohnyQ Archief 8 6 November 2008 01:57
Unlock 16GB iphone joske666 Archief 12 7 March 2008 10:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:22.