unlock 3.1.3 (5.12.01)

unlock 3.1.3 (5.12.01) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Heren, Mijn 3GS is al een tijd nu gelocked. Maar kan ik hen nu met de nieuw software van DEV team unlocken. Probleem is dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2010, 13:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 7
Standaard unlock 3.1.3 (5.12.01)

Heren,

Mijn 3GS is al een tijd nu gelocked. Maar kan ik hen nu met de nieuw software van DEV team unlocken.
Probleem is dat ik niets kan doen. kan alleen SOS nr bellen, kom dus niet verder in mij Iphone.
Itunes geeft aan dat ik hem moet activeren met orginele sim. Maar probleem is weet niet welk land toestel komt.


Iphone 3GS
Firmware 3.1.3
Baseband: 5.12.01
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 June 2010, 13:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Helaas is je iPhone 3GS nog niet te hactiveren momenteel. Even geduld nog.
  #3  
Oud 22 June 2010, 13:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Okey thanks... dan maar wachten nog... w8 al 3 maanden kan nog wel een paar weken bij

Weet je overigens wanneer dit wel mogelijk gaat worden.
  #4  
Oud 24 June 2010, 15:34
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Berichten: 6
Standaard

Hey Guy's

Ik heb m'n iphone 3GS firmware 3.1.3. (per ongeluk geupdate) baseband 5.12.01 vandaag weer aan het werk gekregen. Ik heb een T-mobile prepaid kaartje gekocht (10 euro), het kaartje op een andere telefoon zo ingesteld dat bij het aanzetten van je phone de desbetreffende telefoon niet meer om een PIN-code vraagt (ergens bij instellingen / beveiliging). Vervolgens in iPhone gedaan (je kan je telefoon nu gewoon activeren zonder PIN code. Toen gejailbreaked met Spirit en geunlocked met cydia d.m.v. installatie ultrasnow...

Misschien helpt dat iets?
  #5  
Oud 24 June 2010, 16:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 7
Standaard

hi,
probleem is mijn iphone is GEEN t-mobile toestel. Mijne komt uit het buitenland. Weet niet welk land helaas.
  #6  
Oud 24 June 2010, 16:22
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 205
Standaard

kan je hem niet jailbreaken/activaten met sn0wbreeze ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hitaf Bekijk bericht
hi,
probleem is mijn iphone is GEEN t-mobile toestel. Mijne komt uit het buitenland. Weet niet welk land helaas.
  #7  
Oud 24 June 2010, 16:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door master Bekijk bericht
kan je hem niet jailbreaken/activaten met sn0wbreeze ?
heb even gelezen op forum, je moet dan een old bootrom hebben.
hoe kom ik hierachter

Mijn Iphone :
Serial 88940******
Baseband: 05.12.01
Bootloader: 6.4
Model: MC131

Laatst gewijzigd door WDS001; 25 June 2010 om 10:57. Reden: serienummer aangepast.
  #8  
Oud 24 June 2010, 17:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard

hoi hitaf,

het gaat om de letters achter MC131?? welke zijn dat bij jou?
  #9  
Oud 24 June 2010, 17:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonk Bekijk bericht
hoi hitaf,

het gaat om de letters achter MC131?? welke zijn dat bij jou?
Thanks. Probleem is ik kom niet in telefooninstellingen. Kan alleen SOS bellen. Deze gegevens heb ik via f0recast software kunnen achterhalen.
  #10  
Oud 24 June 2010, 17:40
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 41
Standaard

dus als ik het goed begrijp kan ik nu dus met ultrasn0w mijn iphone 3GS een 3.1.3 versie met new bootrom dus unlocken nu??

En zijn er enige gevaren wanneer ik dit doe???
  #11  
Oud 25 June 2010, 10:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Berichten: 6
Standaard

Hi,

Kijk ik heb het volgende gedaan: geactiveerd met pre-paid sim (deze moet je wel eerst instellen dat hij niet om een PIN-code vraagt. Dit kan je doen in een andere telefoon).

Vervolgens als je eenmaal in je menu bent, dus geactiveerd, kun je de iPhone 3.1.3. BB 5.12.01 jailbreaken met Spirit (ik heb de uitleg gevonden op een andere site, maar ik weet niet of ik dat hier mag posten..?..). Als je telefoon gejailbreaked is met Spirit, staat er nu ook Cydia in je menu. Deze open je en hierin installeer je vervolgens Ultrasnow (tevens een uitleg op ander forum). De eerste keer ging het bij mij fout omdat ik Cydia nog moest updaten. Daarna werkte het prima en nu ben ik lekker aan het bellen met Telfort in m'n iPhone . Punt is dat je hem verlopig dan niet weer moet updaten naar een nieuwere versie, anders ben je je jailbreak en unlock weer kwijt.

? Ik weet dus niet of ik de uitleg van de andere website's hier mag posten ?
  #12  
Oud 25 June 2010, 10:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Berichten: 6
Standaard

Nee, mijn iPhone kwam van t-mobile, tis de bedoeling dat je een simkaart koopt van de provider waardoor hij gelocked is (Als hij uit het buitenland komt, kan hij bijvoorbeeld van AT&T zijn)
  #13  
Oud 25 June 2010, 10:58
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Omdat alles in verband met unlock hier al wordt besproken gaat dit topic dicht.

//Slotje
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:51.