Unlocken zonder wifi

Unlocken zonder wifi discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste forumleden, Ik heb via kapaza (zoiets als marktplaats) een iphone 3g aangekocht, ik kende niets van het apparaat en sloot het aan op de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2011, 17:38
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2011
Berichten: 71
Standaard Unlocken zonder Wi-Fi

Beste forumleden,

Ik heb via kapaza (zoiets als marktplaats) een iphone 3g aangekocht, ik kende niets van het apparaat en sloot het aan op de pc om op te laden. Dus ik dacht ik doe ineens een update nu hij toch aangekoppeld is.

Nu blijkt dat het geen belgisch toestel was dus nu heb ik de laatste OS met baseband 05.15.04

Nu heb ik mijn OS gedowngrade naar 3.1.3 unlocked met redsnow zodat ik zo Cydia erop heb staan. Maar na die update van de nieuwe OS werkt mijn Wi-Fi niet meer. Heb soft reset al geprobeerd, en netwerkinstelling resetten maar tevergeefs.

Nu had ik gelezen over een programma cyder zodat je met dat programma je apps kon beheren en toevoegen via de pc maar dat lukt precies niet zo goed. Er komt niets van packages op te staan hoe veel ik ook probeer.

Dus wat ik momenteel heb is OS 3.1.3 met baseband 05.15.04 zonder Wi-Fi.
Nu wil ik via redsnow de ipad baseband installeren om zo de iphone te unlocken, maar hoe krijg ik ultrasnow dan na de installatie erop?

Ik heb al iets gelezen van custom IPWS maar dat ziet er allemaal zo ingewikkeld uit en bijna allemaal engels en dat gecombineert met al die moeilijke termen (ik kan wel zeggen dat ik een beginner ben)

Heeft iemand hier wat advies over voor mij?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 January 2011, 18:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2011
Berichten: 10
Standaard

als ik het goed heb kun je die ipad baseband er alleen op de 3GS opzetten.
  #3  
Oud 26 January 2011, 18:04
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2011
Berichten: 71
Standaard

Normaal gezien wel, kijk bij de pinned threads eens.
Daar staat 3G met de ipad baseband.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Unlocken zonder Wi-Fi of 3g? alachbaklava Unlock 11 29 August 2010 21:30
iPhone 3G: Zonder Wi-Fi toch unlocken 2.X.X Dolfijn Unlock 2 30 May 2009 02:20
iPhone: Jailbreaken zonder unlocken?? walberg Jailbreak 3 15 March 2009 23:53
iPhone 1.1.3 unlocken zonder Wi-Fi.. m0uniir Archief 0 13 February 2008 22:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:29.