iPhone 3G bb 06.15.00 unlock officieel?

iPhone 3G bb 06.15.00 unlock officieel? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allemaal,, Ik heb ongeveer een maand geleden nu mijn iPhone 3G (van nu 10 maanden oud) softwarematig geunlockt door hem te updaten met de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2011, 21:22
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard iPhone 3G bb 06.15.00 unlock officieel?

Hey allemaal,, Ik heb ongeveer een maand geleden nu mijn iPhone 3G (van nu 10 maanden oud) softwarematig geunlockt door hem te updaten met de iPad baseband 06.15.00. Nu lees ik dus dat hij officieel via t-mobile simlockvrij te maken is. Nu wil ik graag even wat advies OF dit eventueel MOGELIJK IS voor mijn iPhone en hoe ik het dan het beste kan doen? Hij draait nu op 4.2.1 (jailbreaked met redsn0w en unlock met ultrasn0w!). Weet er zelf niet zoveel van met unlock etc dus wil graag even wat advies/hulp! De iPhone werkt nu wel perfect met mijn Telfort Abbonnement en dat moet wel zo blijven, maar volgens mij is het herstellen via officiele iTunes firmware ook niet mogelijk? Nou ja hoop op wat hulp!

alvast bedankt!!

Laatst gewijzigd door flashingst; 26 January 2011 om 21:29.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 January 2011, 21:32
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Met baseband 06.15.00 valt er geen T-Mobile simlock meer af te halen want je hebt een iPad baseband, die je voorlopig ook niet kunt downgraden totdat ze daar OOIT een manier op vinden.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #3  
Oud 26 January 2011, 21:57
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Met baseband 06.15.00 valt er geen T-Mobile simlock meer af te halen want je hebt een iPad baseband, die je voorlopig ook niet kunt downgraden totdat ze daar OOIT een manier op vinden.
Wat een bullshit. Het valt me wel op dat je vaak 'zomaar' antwoord geeft en mensen de verkeerde richting opstuurt Ik heb vorige week mijn iPhone 3G officieel laten unlocken op IMEI nummer door T-Mobile.

Ik zat al op BB 06.15.00 en ik draaide op Ultrasn0w uiteraard. Ik heb de iPhone restored naar 3.1.3 en ik heb de T-Mobile unlock d.m.v. iTunes gedaan en ik heb geen Ultrasn0w meer nodig. Dit scheelt aanzienlijk in batterijduur, snelheid en dataverbruik.

Kortom: niet zomaar in het wilde weg antwoorden, het kan dus wel Gewoon even je IMEI nummer doorgeven aan T-Mobile.
__________________

  #4  
Oud 26 January 2011, 22:00
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Naar mijn weten was dit niet mogelijk, dus ik heb mijn antwoord inderdaad zoals je zegt niet zo goed ondergrond, maar je kunt niet downgraden, en dat klopt wl! Dus m'n antwoord was niet helemaal fout..
  #5  
Oud 26 January 2011, 23:17
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

@ Typ81 En hoe kan het dan dat je jouw iPhone restored hebt naar 3.1.3 want je kan een 06.15.00 iphone 3g 4.2.1 niet downgraden (via itunes) toch? Hoe kan ik het nu het best aanpakken?
  #6  
Oud 27 January 2011, 02:33
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flashingst Bekijk bericht
@ Typ81 En hoe kan het dan dat je jouw iPhone restored hebt naar 3.1.3 want je kan een 06.15.00 iphone 3g 4.2.1 niet downgraden (via itunes) toch? Hoe kan ik het nu het best aanpakken?
Zie hier een kant en klare handleiding
  #7  
Oud 27 January 2011, 13:05
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Werkt niet. Draai Windows 7 en doe het in compatability mode windows 98/me (ook zonder geprobeerd!!). Dan ireb starten, in dfu mode zetten dan op iPhone 3G en helemaal NIKS! Hij doet gewoon niks hoor...
  #8  
Oud 27 January 2011, 13:07
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Kan het niet gewoon downgraden zonder ireb via itunes en met de hosts file aangepast?? of kan dat niet door de baseband 06.15.00?
  #9  
Oud 27 January 2011, 13:12
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Gast, als je nou gewoon exact doet wat er staat. Het kan niet meer voorgekauwd worden Dat gaat inderdaad niet, want je krijgt error 1015 door de BB, dus je MOET het zo doen. Het is al meerdere mensen naast mijzelf gelukt. Dus gewoon stap voor stap opvolgen. Het klopt dat er niks gebeurt als je op 3G klikt in iReb, dus dan ga je gewoon verder naar de volgende stap en laat iReb OPEN.
  #10  
Oud 27 January 2011, 13:30
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

maar je hoort toch een wit scherm te krijgen op je iPhone? Dat staat in iReb en dat krijg ik ook niet??
  #11  
Oud 27 January 2011, 16:33
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Neen, dat was bij mij ook niet zo! Gewoon de stappen volgen, is het echt zo lastig?
  #12  
Oud 27 January 2011, 18:12
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

nu krijg ik dit:

Quicktime kan niet worden geinitialiseerd (fout - 2096)
QuickTime is vereist voor iTunes deinstalleer itunes en installeer itunes volgens opnieuw (heb ik al gedaan)!!

Weet niet hoe ik het op moet losse?
  #13  
Oud 27 January 2011, 22:12
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Niemand??? Zowel op mijn laptop als pc krijg ik dezelfde foutmelding!!
  #14  
Oud 29 January 2011, 10:29
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Wat moet ik nu doen???
  #15  
Oud 30 January 2011, 21:38
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2009
Locatie: Lier
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Met baseband 06.15.00 valt er geen T-Mobile simlock meer af te halen want je hebt een iPad baseband, die je voorlopig ook niet kunt downgraden totdat ze daar OOIT een manier op vinden.
downgraden lukt wel en zonder problemen
  #16  
Oud 30 January 2011, 21:52
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

ook zonder iReb?
  #17  
Oud 24 May 2011, 22:28
blikjebier's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2009
Berichten: 32
Standaard

Je moet itunes gewoon normaal in Windows 7 installeren, want dat werkt gewoon en is ook ondersteund door Aapple. Dis geen windows 98 modus gebruiken, want dit wordt helemaal niet ondersteund door Apple! Daarnaast moet je gewoon stap voor stap doen wat in de handleiding staat van typ 81, niets meer niet minder. Bij mij werkte dat ook.
__________________
Fabrieks simlock vrij
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Swisscom unlock verwijderen officieel wel gelukt? goofyboy1 Unlock 0 21 June 2010 23:32
iPhone 3GS: Officieel unlock...of niet? mulderslag Unlock 8 16 October 2009 00:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:33.