is deze iphone nu te unlocken?

is deze iphone nu te unlocken? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb hier een Iphone 3gs 16GB met firmware versie 4.1 en baseband 05.15.4 en volgens mij is het met een nieuwe bootrom. kun ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 February 2011, 15:22
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2010
Locatie: Tuk
Berichten: 10
Send a message via twitter to thing78
Standaard is deze iphone nu te unlocken?

Hallo

Ik heb hier een Iphone 3gs 16GB met firmware versie 4.1 en baseband 05.15.4
en volgens mij is het met een nieuwe bootrom.
kun je zien welke bootrom er in zit op de een of andere manier.
nou is mijn vraag is deze te unlocken?
en als hij te unlocken is hoe dan? ben het spoor een beetje kwijt op dit moment.

Alvast bedankt
Thing78
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 February 2011, 15:25
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Simpel zelf na te kijken op deze site
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 6 February 2011, 15:54
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Sorry hoor maar als er een tmobile simlock opzit, gewoon via t-mobile (officieel!) nu gratis voor alle iPhones omdat ze niet meer de enige leverancier zijn...!
  #4  
Oud 6 February 2011, 19:40
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2010
Locatie: Tuk
Berichten: 10
Send a message via twitter to thing78
Standaard

weet dus niet welke simlock erop zit.
en heb net gekeken maar ik krijg op de 1 of andere manier niet de ipad baseband erop.
krijg elke keer een fout melding met itunes (1015)
ik maak met pwnagetools een custom firmware 4.1 met ipad baseband erbij in.
en dan herstel ik de iphone in itunes naar de custom firmware.
iemand een ander idee.
en met redsn0w krijgt ik ook een foutmelding.
  #5  
Oud 6 February 2011, 19:52
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Melding 1015 krijg je toch alleen als je niet goed uit de recovery komt? Download dan RecBoot en druk op:"Exit Recovery Mode". Dan zal je iPhone herstarten met het iTunes logo. Verbind hem met iTunes en klaar?? ALS het een tmobile simlock is staat er binnen 30min: gefeliciteerd uw iPhone is simlockvrij! Je kan het ook proberen door er een tmobile sim in te stoppen als hij in originele staat is (hersteld in iTunes en geen jailbreak)
  #6  
Oud 6 February 2011, 20:05
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2010
Locatie: Tuk
Berichten: 10
Send a message via twitter to thing78
Standaard

dan denk ik dat ik vast zit, heb hem net hersteld zoals je gezegd had.
maar met een t-mobile sim er in zegt hij dat ik de iphone niet kan activeren.
zijn er nog andere opties.
  #7  
Oud 6 February 2011, 20:07
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Dan moet je het met de iPad baseband doen als je geen tmobile simlock hebt! Waar komt het toestel vandaan dan?
  #8  
Oud 6 February 2011, 20:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2010
Locatie: Tuk
Berichten: 10
Send a message via twitter to thing78
Standaard

dat weet ik dus niet precies... maar staat er ook ergens een link naar custom firmware's want die wat ik dus zelf maak werken niet. (edit de iphone zou uit oostenrijk komen en een t-mobile simlock moeten hebben.)

Laatst gewijzigd door thing78; 6 February 2011 om 20:16.
  #9  
Oud 8 February 2011, 18:03
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2010
Locatie: Tuk
Berichten: 10
Send a message via twitter to thing78
Standaard

niemand hier een oplossing voor.
ik krijg het toestel niet naar de baseband 16.05 van de ipad.
of iemand die een link weet naar een custom firmware die zowiezo werkt.
  #10  
Oud 19 February 2011, 15:38
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2010
Locatie: Tuk
Berichten: 10
Send a message via twitter to thing78
Standaard

aangezien dat ik de baseband van de ipad er niet op krijg.
is mijn volgende vraag, als ios 4.3 uit komt komt er dan ook misschien een unlock voor baseband 5.15.04?
iemand hier iets over gelezen.

Laatst gewijzigd door thing78; 19 February 2011 om 16:14.
  #11  
Oud 20 February 2011, 23:28
Banned
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 114
Standaard

Ik zeg gewoon officieel laten unlocken via DeLocker.com ben je van al het gedoe af en kun je ongestoord updaten etc.
  #12  
Oud 21 February 2011, 11:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2011
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thing78 Bekijk bericht
is mijn volgende vraag, als ios 4.3 uit komt komt er dan ook misschien een unlock voor baseband 5.15.04?
iemand hier iets over gelezen.
Nee, die komt er niet. Er komt wel een baseband downgrade van de iPad 06.15 firmware terug naar 5.15.04. Veel mensen hebben GPS problemen als ze de iPad firmware op hun iPhone hebben staan. De downgrade naar 05.15.04 zou dit weer moeten verhelpen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3G met 3.1 volgens deze site te unlocken toontje55 Archief 5 14 October 2009 14:55
Kan ik deze iPhone legaal unlocken? JSM93 Archief 6 20 July 2009 19:58
help deze iphone newbee aub. _GdR_ Archief 1 19 June 2008 13:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.