Unloken

Unloken discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zo juist mijn iphone eerste gen ge update naar firmware 3.1.3 en nu omdat ik hem in America heb gekocht km ik de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 March 2011, 09:58
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 3
Thumbs down Unloken

Ik heb zo juist mijn iphone eerste gen ge update naar firmware 3.1.3 en nu omdat ik hem in America heb gekocht km ik de hele tijd op noot oproep
wat moet ik doen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 March 2011, 10:04
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

"noot" oproep

Je zal hem eerst moeten activeren met een sim kaartje van de originele provider. Daarna kan je hem wel unlocken op 3.1.3.
__________________
If you've been seen fixing it, you will be blaimed for breaking it.
  #3  
Oud 20 March 2011, 10:10
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.688
Standaard

"unloken"
  #4  
Oud 20 March 2011, 10:55
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 631
Standaard

Zoek op dit forum naar de custom firmware voor een iPhone 2G (zo te zien is dat jouw model).
  #5  
Oud 20 March 2011, 11:57
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 3
Standaard

werkt niet heb niet het kaartje van de originele provider
  #6  
Oud 20 March 2011, 14:50
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Hij is vast wel te hacktivaten. Of geactiveerde custom firmware erop zetten! dan hoef je nie tmeer te activeren.
__________________
Revenge of the nerd..
  #7  
Oud 20 March 2011, 16:04
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 631
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door barty2000 Bekijk bericht
werkt niet heb niet het kaartje van de originele provider
Die had ik ook niet. Als je de custom firmware gebruikt wordt de iphone 2G tch geactiveerd, althans bij mij was dat zo (in 2009).

Let op dat je er wel een simkaart in doet. Het maakt niet uit of die nog actief is. Mijn oude iphone wilde alleen worden geactiveerd met een simkaart er in. Iets in de hardware waarschijnlijk.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:53.