4.3.1 met 1.59.00

4.3.1 met 1.59.00 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) zojuist me iphone 4 geupdate met quickpwn nu dus op 4.3.1 met 1.59.00 dus ultrasnow laten draaien.. maar nog steeds geen ontvangst!! wat doe ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 April 2011, 06:29
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard 4.3.1 met 1.59.00

zojuist me iphone 4 geupdate met quickpwn
nu dus op 4.3.1 met 1.59.00
dus ultrasnow laten draaien.. maar nog steeds geen ontvangst!!
wat doe ik verkeerd?

en ja heb het al diverse keren opnieuw gedaan..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 April 2011, 08:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 12
Standaard

ultrasnow fix gebruikt?
  #3  
Oud 9 April 2011, 08:47
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

yup...
morgen eens uit huis..
heb meestal wel slecht ontvangs hierzo..
en begreep dat met 4.3.1 je signaalbalkjes altijd op 0 staan?
maar zie ook geen digicel staan bij de aanbieder...
  #4  
Oud 9 April 2011, 09:01
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

dit bedoel ik dus..

  #5  
Oud 9 April 2011, 09:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2011
Berichten: 8
Standaard Gelocked

Dan is de iPhone weer gelocked, ik zit in het zelfde schuitje.

Ook met de iPhone 4 4.3.1 baseband 03.10.01.

Dus denk maar wachten op de unlock.

Of is er een andere mogenlijkheid om de iPhone 4 weer tegebruiken.

Ik heb geen shsh opgeslagen.

Gr.
  #6  
Oud 9 April 2011, 10:04
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ultrasn0w is toch nog niet geschikt voor iOS 4.3.1? Houdt het dev-team in de gaten: http://blog.iphone-dev.org/
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #7  
Oud 9 April 2011, 10:10
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 12
Standaard

Ik heb hem wel werkt op mijn iphone 4.3.1 met BB 1.59.00... Alleen carrier staat bij mij not available. Ik kan wel bellen en smsen maar 3G of edge wilt niet werken... Ik heb het met ultrasnow gebruikt. Omdat ik geen AT&T sim kaart heb.
  #8  
Oud 9 April 2011, 19:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
dit bedoel ik dus..

voeg in Cydia bij bronnen(sources)deze toe:
Cydia.pushfix.info

zoek dan Pushfix 2.0 Support en installeer deze.
Na een reboot heb je ontvangst en verbinding met je provider,wel nog steeds maar n streepje but who cares?
Hoop dat deze manier voor u ook werkt
  #9  
Oud 9 April 2011, 19:47
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

nee mijne is echt 4.3.1 met 1.59.00 daar heb ik echt wel opgelet
loop al sinds de iphone 1.02 mee dus unlocken komt wel goed..
  #10  
Oud 9 April 2011, 19:53
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kain Bekijk bericht
voeg in Cydia bij bronnen(sources)deze toe:
Cydia.pushfix.info

zoek dan Pushfix 2.0 Support en installeer deze.
Na een reboot heb je ontvangst en verbinding met je provider,wel nog steeds maar n streepje but who cares?
Hoop dat deze manier voor u ook werkt
dankje
werkt idd weer!
wel met 1 streepje.. maarj dat komt wel weer goed..
hij is eind komende week geunlocked
  #11  
Oud 9 April 2011, 20:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
dankje
werkt idd weer!
wel met 1 streepje.. maarj dat komt wel weer goed..
hij is eind komende week geunlocked
Hoe krijg je de iPhone unlocked dan?
De mijne oet ook wat die komt uit Parijs.

Mvg rens
  #12  
Oud 9 April 2011, 20:16
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

gebruik ebay
  #13  
Oud 9 April 2011, 20:23
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

http://forum.iculture.nl/f14/iphone-...ock-o2-uk.html
  #14  
Oud 9 April 2011, 20:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
Hoe weet je door welke provider gelocked isdan

Ik heb model mc603fb

Welke heb jij Gr. Rens
  #15  
Oud 9 April 2011, 20:46
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Waarom wacht je nog niet even.
UltraSn0w Unlock for iPhone 4.3.1 Will Be Released Tonight
  #16  
Oud 10 April 2011, 09:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 12
Standaard

Bij mij werkt nou alles weer als normaal met de nieuwe update ultrasnow
  #17  
Oud 10 April 2011, 20:06
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

hier ook , maar toch ben ik blij als hij echt unlocked is..
kan ik tenminste internetten ( moet me nu nog afgeschermde instellingen veranderen.. )
  #18  
Oud 12 April 2011, 12:31
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem.. af en toe.. zodra ik dan 3x respring en 8x reboot heb ik ineens weer bereik..
Ik heb het alleen op 4.0
__________________
--->iPhone 4S 5.1 JB en iPad 5.1 JB<---
  #19  
Oud 13 April 2011, 16:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 12
Standaard

re-install of harde reset doen!
  #20  
Oud 9 May 2011, 16:54
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cheng Bekijk bericht
re-install of harde reset doen!
Ook dit werkt niet altijd..
Ben nu dus al heel de dag bezig om hem aan de gang te krijgen.. Wordt er echt gek van.. PushFix Support al gedaan.. Carrier Bundle error ding gedaan..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleempje met updaten, had 't o.a. met Tunin.fm en nu met Belstatus. JDFS Archief 7 3 March 2009 21:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:07.