iphone 8 gb problemen met activeren

iphone 8 gb problemen met activeren discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb de eerste iphone deze week van iemand overgekocht. en daar stonden al zijn bestanden nog in, dus ik niets vermoedend de telefoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 April 2011, 21:38
» iPhone US 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 4
Standaard iphone 8 gb problemen met activeren

hallo,

ik heb de eerste iphone deze week van iemand overgekocht.
en daar stonden al zijn bestanden nog in, dus ik niets vermoedend de telefoon terug zetten naar fabrieks instellingen, dat had ik beter niet kunnen doen!!
nu moet ik de telefoon activeren via itunes met de simkaart van at&t, die kaart heb ik wel maar krijg ik een vaag scherm.
heb al tig software geinstaleerd op mijn pc om hem te jailbreaken maar het lukt niet, ook dat software met itunes terug zetten werkt niet, ik kan niet bladeren bij het herstellen van de iphone, ik werk zelf met een macbook, heb zelfs nog een windows machine met itunes 8.0 en het geprobeerd maar het werkt niet!

weet dus totaal niet welke firmware er op staat, wie helpt mij?? want zo doet de telefoon helemaal niets

alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 April 2011, 23:33
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Locatie: Maastricht
Berichten: 212
Standaard

ik heb het redelijk recent nog gedaan met blackrain
  #3  
Oud 10 April 2011, 23:44
» iPhone US 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door libertycity Bekijk bericht
ik heb het redelijk recent nog gedaan met blackrain
helaas werkte dit bij mij ook niet
  #4  
Oud 10 April 2011, 23:52
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 632
Standaard

Hier staat van alles: http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...r-3-1-3-a.html

De beste methode lijkt te zijn:
1. FW 3.1.3 er op via itunes (dat heb je al gedaan)
2. jailbreaken met redsn0w;
3. via cydia met bootneuter de simlock er af halen.

Klinkt simpeler dan het is, maar zou moeten werken. Ooit heb ik zelf met een custom FW een iphone 2G naar 3.1.3 gekregen, die werkt jammer genoeg niet bij elke iphone 2G.

Laatst gewijzigd door remundo7000; 11 April 2011 om 00:12.
  #5  
Oud 11 April 2011, 00:03
» iPhone US 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remundo7000 Bekijk bericht
Hier staat van alles: http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...r-3-1-3-a.html

De beste methode lijkt te zijn:
1. FW 3.1.3 er op via itunes (dat heb je al gedaan)
2. jailbreaken met redsn0w;
3. via cydia met bootneuter de simlock er af halen.

Klinkt simpeler dan het is, maar zou moeten werken. Ooit heb ik zelf met een custom FW een iphone 2G naar 3.1.3 gekregen, die werkt jammer genoeg niet bij elke iphoen 2G.
wat ik veel zie is dat mensen in itunes op herstel drukken en kunnen browsen naar hun firmware, ik krijg alleen herstel en werk bij ik kan dus niet browsen,
dus hij blijft op het activate scherm hangen,
  #6  
Oud 11 April 2011, 00:13
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 632
Standaard

Werkt het ook niet met control-herstel?

Anyways, het hoeft niet met een custom FW. Het kan ook met redsn0w+bootneuter.

EDIT: of werkt redsn0w niet bij jou? Dan zou ik de custom FW proberen.
  #7  
Oud 11 April 2011, 00:22
» iPhone US 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remundo7000 Bekijk bericht
Werkt het ook niet met control-herstel?

Anyways, het hoeft niet met een custom FW. Het kan ook met redsn0w+bootneuter.

EDIT: of werkt redsn0w niet bij jou? Dan zou ik de custom FW proberen.
ben inmiddels een stapje verder, wist dus totaal niet dat je op macbook alt en op windows pc shift ingedrukt moest houden als je op herstel drukt, maar nu krijg ik elke keer een onbekende fout (20)
dus kan er geen andere firmware opzetten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: SAM Activeren met Iphone 4 wikas Jailbreak 2 31 December 2011 03:59
Iphone activeren met AT&T laudyterbraak iPhone algemeen 4 23 May 2010 17:10
iPhone activeren met jailbreak aaffies Archief 3 21 January 2010 21:39
Problemen met activeren.. Funkel iPhone algemeen 6 12 October 2009 19:22
iPhone 3G: problemen met activeren Shorty007 Unlock 7 9 November 2008 20:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:52.