Unlock 01.59.00

Unlock 01.59.00 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan ik een iphone4 die softwarematig gelocked is upgraden naar 4.3.3 en unlocken?! Baseband 01.59.00....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 May 2011, 12:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 73
Standaard Unlock 01.59.00

Kan ik een iphone4 die softwarematig gelocked is upgraden naar 4.3.3 en unlocken?! Baseband 01.59.00.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 May 2011, 13:06
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.004
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door astramen Bekijk bericht
Kan ik een iphone4 die softwarematig gelocked is upgraden naar 4.3.3 en unlocken?! Baseband 01.59.00.
Alleen via een custom firmware zonder baseband.

Die maak je met PwnageTool (Mac) of sn0wbreeze (PC).

Genoeg over te vinden op dit forum!
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 29 May 2011, 10:26
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door astramen Bekijk bericht
Kan ik een iphone4 die softwarematig gelocked is upgraden naar 4.3.3 en unlocken?! Baseband 01.59.00.
Probleempje!!!
Ik heb dus snowbreeze correct gebruikt, expert mode, custom software aangemaakt en proberen herstellen met shift....
Als de iphone terug opstart en probeert te conecteren met itunes blijft die steeds op het kabeltje met itunes-logo hangen en zegt 'insert a valid...'
Op itunes zelf komt 'sim kaart niet ondersteund...'
Wat doe ik verkeerd? Was (softwarematig unlocked door de-ka.be, baseband 1.59.00)
HELP!!
  #4  
Oud 29 May 2011, 16:29
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Dan heb je in sn0wbreeze de optie Activeren niet gebruikt! DIe moet je gebruiken om ook nog in je iphone te kunnen! (hactivation!). Dus maak nieuwe custom software en weer proberen !
__________________
Revenge of the nerd..
  #5  
Oud 29 May 2011, 17:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iNemesis Bekijk bericht
Dan heb je in sn0wbreeze de optie Activeren niet gebruikt! DIe moet je gebruiken om ook nog in je iphone te kunnen! (hactivation!). Dus maak nieuwe custom software en weer proberen !
Yup. Was me intussen al gelukt maar had nog nie kunnen posten. Toch bedankt voor de reaktie!!! 
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:11.