Tv record

Tv record discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, is er een app/tweak waarmee je je tv screen kan opnemen? Dus dat ik mijn gameplay kan filmen?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 January 2012, 20:25
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard Tv record

Hoi, is er een app/tweak waarmee je je tv screen kan opnemen? Dus dat ik mijn gameplay kan filmen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2012, 20:28
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 44
Standaard

tv zover ik weet niet maar je kan wel je idevice's scherm opnemen met display recorder
  #3  
Oud 17 January 2012, 20:31
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Dat wist ik al, maar is het er ook voor de tv? Het lukt niet met mijn dvd rcorder, dat kan ook.
  #4  
Oud 18 January 2012, 08:42
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2011
Berichten: 44
Standaard

dan zou ik het niet weten......
  #5  
Oud 18 January 2012, 10:44
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

Wat bedoel je met "de TV"?

Die toont toch slechts wat je device ook toont?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #6  
Oud 18 January 2012, 14:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Wat bedoel je met "de TV"?

Die toont toch slechts wat je device ook toont?
Dat dacht ik dus ook. D.m.v. DisplayOut kun je ervoor zorgen dat je TV datgene weergeeft, wat je telefoon ook weergeeft. Vervolgens kun je met Display Recorder de vorderingen op je scherm opnemen.
  #7  
Oud 18 January 2012, 17:34
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Ik bedoel mijn televisie, ik wil mijn gameplay opnemen,
  #8  
Oud 18 January 2012, 17:37
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maxmuziek Bekijk bericht
Ik bedoel mijn televisie, ik wil mijn gameplay opnemen,
Kun je uitleggen waarom je tv dan dan iets anders toont dan je device. Volgens mij is er namelijk geen verschil tussen.
  #9  
Oud 18 January 2012, 17:45
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denbear Bekijk bericht
Kun je uitleggen waarom je tv dan dan iets anders toont dan je device. Volgens mij is er namelijk geen verschil tussen.
Kijk; als ik aan het playstationen ben, word dat spel weergeven op het scherm van mijn tv. Ik wil dat scherm filmen met mijn ipod touch, (een soort display record maar dan voor een tv) maar zonder een capture card(dat is 200 euro
  #10  
Oud 18 January 2012, 17:50
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Er zit een een camera app op de iPod Touch 4G... Wat is het probleem?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #11  
Oud 18 January 2012, 17:53
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Ik heb mijn controller vast?
  #12  
Oud 18 January 2012, 17:59
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Men neme een tafel of stoel en 2 (dikke) boeken. Klem nu de iPod tussen de boeken. En richt de iPod op de TV.
  #13  
Oud 18 January 2012, 18:04
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Gaat niet op mijn kAmer, maar is het mogelijk wat ik wil? Dat is het best
  #14  
Oud 18 January 2012, 18:06
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

Hoe stel je je dat dan voor?

Waar kom het signaal vandaan? Waar moet het heen? Welke hardware verzorgt dat?
  #15  
Oud 18 January 2012, 18:09
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Geen idee, maar zijn er dan ook handige tweaks als ik mijn ipod neerzet voor mijn tv? Zoals dt het in 1080p is, goed geluid, zulke dingen?
  #16  
Oud 18 January 2012, 18:21
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maxmuziek Bekijk bericht
Kijk; als ik aan het playstationen ben, word dat spel weergeven op het scherm van mijn tv. Ik wil dat scherm filmen met mijn ipod touch, (een soort display record maar dan voor een tv) maar zonder een capture card(dat is 200 euro
Ok, ik denk dat het nu duidelijk is wat je zoekt. Ik ging er gezien het forum en subforum namelijk vanuit dat je de games gespeeld vanaf je telefoon en weergegeven op de tv wilde opnemen. Dat blijkt dus onjuist.

De vraag is echter of datgene wat je zoekt wel mogelijk is. Kun je iets meer vertellen over hoe die dure screen capturing optie werkt. Ik heb nl. vluchtig gekeken en voor zover ik kan zien/inschatten moet je bij de 'dure' optie een apparaat (daarom waarschijnlijk ook zo prijzig) plaatsen tussen PS3 en televisie (PS3 aangesloten op PVR en PVR op TV). Ik verwacht dat de situatie/aansluiting bij je nu als volgt is: PS3 rechtstreeks op de TV en iPhone/iPod rechtstreeks op de TV. Daar maakt, volgens mij, het opnemen van je televisiebeeld onmogelijk.

Wellicht is het technisch mogelijk om met je iPod een opname te maken. Zoals jij het je had voorgesteld, betekent dit wel dat je de apparaten in serie moet schakelen. Dus eerst game console dan iPod (die de zaken opneemt) en dan naar de TV. Ik vraag me af of de iPod daar technisch berhaupt toe in staat is.

Een alternatief zou kunnen zijn om met de ingebouwde camera de zaken op te nemen. Full HD is dan onmogelijk omdat de iPod Touch slechts gaat tot 720p.
  #17  
Oud 18 January 2012, 18:26
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Je snapt me ! Ikdacht dat ik de ipod op de playstation aan kon sluiten(dat is mogelijk dat doe ik al) hoe is het mogelijk om te doen wat ik wil dan? ( en met een capture card moet je in de tv doen, dan neemt hij op , dan moet je er een apparat bij kopen die de card in de tv kan stoppen)
  #18  
Oud 18 January 2012, 18:35
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maxmuziek Bekijk bericht
Je snapt me ! Ikdacht dat ik de ipod op de playstation aan kon sluiten(dat is mogelijk dat doe ik al) hoe is het mogelijk om te doen wat ik wil dan? ( en met een capture card moet je in de tv doen, dan neemt hij op , dan moet je er een apparat bij kopen die de card in de tv kan stoppen)
Wat bedoel je precies met dat je de iPod nu al op de PS3 aansluit? Op welke manier sluit je deze aan? Lijkt me sterk dat je deze verbind met de HDMI uitgang. Zolang je dat niet hebt, lijkt het me technisch onmogelijk wat je wilt. Omdat via die weg (dus de video output: HDMI of andere verbindingsmogelijkheid) het beeldsignaal verloopt.

Verder begrijp ik niet helemaal wat je bedoelt met die screen capturing card. Die moet in de TV? Waar moet die dan precies in? Volgens mij werkt het opnemen van het televisiebeeld alleen wanneer je een apparaat tussen gaming console en TV zet. Deze vangt dan namelijk eerst het beeld op (neemt dit ook op) en vervolgens stuurt ie het daar naar de TV.
  #19  
Oud 18 January 2012, 18:43
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar maxmuziek Send a message via twitter to maxmuziek
Standaard

Er zitten 2 ingangen in voor het opladen van draadloze controllers, daar past ook een ipod oplader in
  #20  
Oud 18 January 2012, 18:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maxmuziek Bekijk bericht
Er zitten 2 ingangen in voor het opladen van draadloze controllers, daar past ook een ipod oplader in
Dat is wat anders dan 'aangesloten'. Ik was in de veronderstelling dat je doelde op een manier waardoor de Playstation met je iPod zou kunnen communiceren. Dat is hier niet het geval. De setup die je hier aanhaalt is niets meer dan een aansluiting waarbij de iPod gewoon via de Playstation oplaadt. Via die USB-uitgangen wordt geen beeld verzonden, dat verloopt via de HDMI aansluiting, die naar je TV loopt. Volgens mij is het daarmee ook onmogelijk om berhaupt via die USB-aansluiting beeld op te nemen. Ook niet met een ander apparaat dan de iPod.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:39.