Whatspad IOS 6.1

Whatspad IOS 6.1 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft iemand zijn Ipad (3) al gejailbreakt op IOS 6.1 en die voor mij kan kijken als Whatspad al werkt op IOS 6.1 en dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 February 2013, 19:27
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2012
Berichten: 20
Standaard Whatspad IOS 6.1

Heeft iemand zijn Ipad (3) al gejailbreakt op IOS 6.1 en die voor mij kan kijken als Whatspad al werkt op IOS 6.1 en dan kan kijken als je whatsapp erop geïnstalleerd krijgt.
Zou fantastisch zijn. :)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 February 2013, 19:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2012
Berichten: 20
Standaard

Ik zal zo kijken met iPad mini, waarom trouwens niet gewoon zelf kijken?
  #3  
Oud 4 February 2013, 20:03
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dis4us Bekijk bericht
Ik zal zo kijken met iPad mini, waarom trouwens niet gewoon zelf kijken?
Omdat ik zelf nog op een 5.1.1 jailbreak zit.
Ik wil eerst weten als whatspad erop werkt, anders wacht ik nog even >.<
  #4  
Oud 5 February 2013, 03:33
» iPhone 6s Plus 128GB (Roségoud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 512GB (Goud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2012
Berichten: 31
Standaard

Werkt gewoon heb whatsapp draaien op iPad 3 met jailbreak 6.1
  #5  
Oud 5 February 2013, 07:36
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Berichten: 38
Standaard

Waarom geen viber proberen, geen JB nodig en werkt gewoon op ipad.
Viber is nagenoeg identiek aan whatsapp.

Bij installatie bleek dat bijna heel mijn vrienden kring al viber gebruikte?

Sinds ik viber heb gebruik ik whatsapp bijna niet meer, en viber is crossplatform en ook nog eens sneller.
  #6  
Oud 5 February 2013, 22:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2013
Berichten: 10
Standaard

Hoi,
Graag zou ik whatsapp op mijn ipad 4 willen installeren.
Maar kan nergens een duidelijke handleiding vinden voor whatsapp op jailbreakede iOS 6..
Iemand die mij kan helpen hier?
  #7  
Oud 6 February 2013, 14:49
IphoneIpodTouch's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2009
Locatie: Cupertino, bezemkast
Berichten: 215
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jcfaber Bekijk bericht
Hoi,
Graag zou ik whatsapp op mijn ipad 4 willen installeren.
Maar kan nergens een duidelijke handleiding vinden voor whatsapp op jailbreakede iOS 6..
Iemand die mij kan helpen hier?
Ik heb het gister geprobeerd. Naar mijn weten is het onmogelijk om legaal whatsapp op je iPad te krijgen. Tweak Whatspad downloaden en whatsapp erop zetten en het werkt. Enige nadeel is dat je maar 1 apparaat met je telefoonnummer kan verbinden tegelijk.
__________________
Apple TV 3 QustomiZe
  #8  
Oud 7 February 2013, 11:01
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 2
Standaard

Heb al enige dagen veel gelezen en geprobeerd over een de (on)mogelijkheden van een werkende Whatsapp op een ge-jailbreakde ipad (4). Zoals hierboven al eens gevraagd is. Zou iemand in stapjes willen uitleggen hoe je dit aanpakt. Zelf heb ik het whatspad en whatsapp geinstalleerd. Maar als ik op het Whatsapp icoon klik dan zie ik heel kort de Whats applicatie en is weer weg. Is dit mogelijk afhankelijk waar je WhatsApp vandaan haald? Kom verschillende versies voor IOS tegen. Iemand een idee hoe dit op te lossen
  #9  
Oud 7 February 2013, 12:26
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 955
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skater Bekijk bericht
Maar als ik op het Whatsapp icoon klik dan zie ik heel kort de Whats applicatie en is weer weg.
Dat komt omdat je whatsapp niet uit de appstore hebt gedownload

Volgens mij is het wel mogelijk om legaal whatsapp op een ipad te installeren, aanschaffen in de appstore en vervolgens met iPhone Configuration Utility installeren op je iPad. Voor tutorial even google gebruiken.

Edit: Zojuist getest en werkt prima Toch maar eens een prepaid simkaartje halen
Link naar tutorial -> *Klik*
Screenshot van mijn spingboard met whatsapp -> *Klik* (1MB groot)

Edit 2: Als je vanuit Cydia Retinapad koopt/installeert heb je whatsapp beeldvullend op je iPad scherm.
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
© Ozzy Osbourne

Laatst gewijzigd door FridgeNL; 7 February 2013 om 14:02.
  #10  
Oud 7 February 2013, 16:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 2
Standaard

Na dagen van ploeteren op advies van FridgeNL whatsapp via de appstore gekocht.
Met de iPhone Configuration Utility geinstalleerd op de iPad. Werkte in een keer.
Waarvoor dank.

Dan kom je een nieuw probleempje tegen. Bij installatie op de iPad gebruikte ik het telefoonnr. van m'n GSM. Dus kon ik prima werken met de iPad. Als je nu de GSM daarvoor wil gebruiken dien je deze opnieuw te activeren en is dan je iPad niet bruikbaar.

Heeft iemand daar nog een oplossing voor?
Eigen oplossing die ik zo kunnen bedenken is een nummer gebruiken die je niet voor whatsapp gebruikt, maar voor de 1x wel kan gebruiken voor het activeren van de WhatsApp op je iPad. Enigste kleine nadeel is dat je als persoon/gebruiker 2x in een lijst toegevoegd moet worden en dat een gesprek met 1 persoon niet automatisch wordt gesynchroniseerd wordt met je andere nummer.
Oplossing is dan dat met elk contact persoon een groepje maakt met 3 nummers.
  #11  
Oud 7 February 2013, 16:56
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 955
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Prepay kaartje kopen en dat nummer gebruiken, bij telfort kan je er online zelfs gratis één bestellen met 5 euro beltegoed na registratie
  #12  
Oud 7 February 2013, 20:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2012
Berichten: 166
Standaard

"Dit bericht is verwijderd door XIII. Reden: Je schreef een tool om beveiliging te kraken; dat is strafbaar"

Ik mag willen dat ik dit kan, ik beschreef een tool. Nog niet zo diep bestudeerd om de tool zelf te schrijven.
  #13  
Oud 8 February 2013, 19:07
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Ik heb whatsapp geinstalleerd, met retinapad versie 1.3.5
Dan is whatsapp niet volledig scherm, met fullforce wel maar heb ik een iphone toetsenbord (bij retinapad ook)
Toen ik IOS 5.1.1 had had ik ipad toetsenbord.
Ik heb het zelfde gedaan.


En als ik whatsapp in fullforce aanvink, kan ik hem niet meer aanvinken in retinapad.

Weet iemand hoe dit is te fixen?

Laatst gewijzigd door larsiey; 8 February 2013 om 19:20.
  #14  
Oud 9 February 2013, 22:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2013
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door larsiey Bekijk bericht
Ik heb whatsapp geinstalleerd, met retinapad versie 1.3.5
Dan is whatsapp niet volledig scherm, met fullforce wel maar heb ik een iphone toetsenbord (bij retinapad ook)
Toen ik IOS 5.1.1 had had ik ipad toetsenbord.
Ik heb het zelfde gedaan.


En als ik whatsapp in fullforce aanvink, kan ik hem niet meer aanvinken in retinapad.

Weet iemand hoe dit is te fixen?
Ik heb dat precies t zelfde hier. Hopelijk zijn hier mensen die dit probleem kunnen oplossen?

Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg image.jpg‎ (14,1 KB, 24x gelezen)
  #15  
Oud 9 February 2013, 22:18
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Ik denk dat whatspad geupdate moet worden.
  #16  
Oud 9 February 2013, 22:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2012
Berichten: 166
Standaard

Ligt aan retinapad/fullforce, same here...
  #17  
Oud 9 February 2013, 22:26
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 955
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Ik maak gebruik van retinapad en bij mij werkt het zoals verwacht, gewoon net zoals andere iPhone only apps, die ik gebruik op mijn iPad.
  #18  
Oud 9 February 2013, 22:40
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2013
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FridgeNL Bekijk bericht
Ik maak gebruik van retinapad en bij mij werkt het zoals verwacht, gewoon net zoals andere iPhone only apps, die ik gebruik op mijn iPad.
Zojuist retinapad gekocht via paypal. Helaas werkt het nog steeds niet. Zou n whatsapp reinstall helpen?

Laatst gewijzigd door Jcfaber; 9 February 2013 om 22:53.
  #19  
Oud 10 February 2013, 02:23
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jcfaber Bekijk bericht
Zojuist retinapad gekocht via paypal. Helaas werkt het nog steeds niet. Zou n whatsapp reinstall helpen?
Daar ga ik niet van uit.
  #20  
Oud 10 February 2013, 10:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2013
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door larsiey Bekijk bericht
Ik denk dat whatspad geupdate moet worden.
Zojuist mail gestuurd naar de developer van whatspad , gevraagd of hij deze issue kan verhelpen.. Hopen en afwachten maar
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad: Kan je met iPad 2 van iOS 4.3 naar iOS 5.0.1 wegens jailbreaken? mahdi1203 Jailbreak 1 11 March 2012 22:10
iPad: Ipad 2 IOS 4.3.5. updaten naar IOS 5.0 final met oog op jailbreak? fleu Jailbreak 3 12 October 2011 22:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:25.