Ongewenst een volume knop op opstartscherm

Ongewenst een volume knop op opstartscherm discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij het opstarten van mijn Iphone krijg ik te pas en te onpas aan de bovenkant van het beeld een volumeschuif te zien. Hij verdwijnt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23-12-08, 19:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 34
Standaard Ongewenst een volume knop op opstartscherm

Bij het opstarten van mijn Iphone krijg ik te pas en te onpas aan de bovenkant van het beeld een volumeschuif te zien. Hij verdwijnt vrijwel direct uit beeld. Dit had ik bij 2.1 en nu ook weer bij 2.2.

Iemand enig idee waar ik dit aan te danken heb (en hoe ik er van af kom?)?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23-12-08, 20:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Zou je een screenshot kunnen maken? (home button + powerbutton tegelijk in drukken)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 23-12-08, 20:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Zou je een screenshot kunnen maken? (home button + powerbutton tegelijk in drukken)
doe ik!

maar wat ik al zei:
te pas en te onpas ....en nu doet ie natuurlijk weer normaal
  #4  
Oud 23-12-08, 20:24
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Off-topic
dat is altijd als je iets wilt hebben/doen

  #5  
Oud 23-12-08, 20:28
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bedoel je zoiets?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (26,0 KB, 16x gelezen)
  #6  
Oud 23-12-08, 20:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Bedoel je zoiets?
ja..dat heb ik nou ook!
(soms dan)
  #7  
Oud 23-12-08, 20:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Dubbel op de homeknop drukken en voila, dit hoort
  #8  
Oud 23-12-08, 20:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ga naar instellingen - algemeen - thuisknop

Daar kan je instellen welke app je wilt dat er opent als je 2 maal achter elkaar op de homeknop drukt.

Bij jou staat het op ipod en dat is wat jij dus per ongeluk soms doet
  #9  
Oud 23-12-08, 21:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Dubbel op de homeknop drukken en voila, dit hoort

Oef, ik dacht dat ik mijn Iphone kende...


bedankt beiden!
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Volume Knop agui iPhone algemeen 1 23-02-11 23:35
Volume knop tweak? hopje123 Jailbreak apps en thema's 2 07-09-09 16:52
Volume knop er af?! knrd iPhone algemeen 2 15-10-08 08:07
Ringer volume knop bananapie iPhone algemeen 2 14-05-08 14:58
iPhone ringer volume knop MNG iPhone algemeen 8 29-11-07 12:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:49.