iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Installer app uninstald summerboard niet (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/3862-installer-app-uninstald-summerboard-niet.html)

emphasiz 19-12-07 11:14

Installer app uninstald summerboard niet
 
Beste mensen wie kan mij helpen..

Ik heb een tijd geleden een probleem gehad met installer app die wilde niks meer doen en werkte niet meer.. daarvoor had ik summerboard geiinstaleerd en die kon ik er dus ook niet meer vanaf halen. toen heb ik via win scp de bestanden van summerboard eraf gehaald..
en toen installer app weer opnieuw geinstaleerd en toen deed hij het weer.. alleen nu heb ik geen summerboard meer... in kan hem niet uninstallen en ook niet instaleren omdat hij bij geinstaleerde bestanden staat.

Daarom mij vraag wie kan mij de bestanden van Summerboard voor FW 1.0.2. naar mij sturen (De bestanden verkregen via WIN SCP natuurlijk)

bij voorbaat dank,

Groet,

Emphasiz

Aapvader 19-12-07 11:23

Kun je summerboard naar versie 3.0 updaten via installer? Dit lijkt nogal eens te werken.

En anders moet je hier even kijken:
https://forum.iculture.nl/f8/ap...ard-gedoe.html

emphasiz 19-12-07 18:09

Het probleem is dat Summerboard 3.0 alleen werkt bij FW 1.1.1. ik weet niet hoe ik moet updated dus ik durf dat niet dat zou misschien een oplossing zijn..

Aapvader 19-12-07 19:56

Gewoon veel lezen over de update naar 1.1.1. In de Wiki staan genoeg mogelijkheden. Gewoon rustig lezen en voor jezelf een keuze maken, welke je het makkelijkst lijkt. Hoe meer je leest, des te meer vertrouwen krijg je erin, was bij mij ook zo.

En als je dan uiteindelijk nog vragen hebt, dan kun je die gewoon stellen. Er zijn genoeg mensen die je willen helpen.

Als ik jou was zou ik eens op: iFoneguide kijken. Hier staan hele eenvoudige guides om te unlocken. Deze site heb ik ook gebruikt om van 1.1.1 naar 1.1.2 te gaan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:59.