iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Wel internet, niet gebeld worden (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/49756-internet-niet-gebeld-worden.html)

vivianv 09-12-09 17:10

Wel internet, niet gebeld worden
 
Ik ben regelmatig onderweg, of op een andere plek waar internet bij de hand wel handig is, terwijl het gebeld kunnen worden een beetje ongewenst is. Nu zou je kunnen zeggen: zet hem op vliegtuigmodus en zet je Wi-Fi aan, maar ik wil dus wel via het eigen iPhone signaal kunnen surfen.

Ook zou je dan kunnen zeggen: zet je mobiel op stil, maar ook dan heb je er last van. Is er hetzij in Cydia, hetzij in de App Store een mogelijkheid voor om dit voor elkaar te krijgen? Ik heb het gezocht maar kon het niet vinden.

Alvast bedankt.

De Generaal 09-12-09 17:15

Ik meen dat myprofiles hiervoor geschikt is.

Citaat:

"Adjust Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Push Email, Auto Lock, and 3G based on Location, Time of Day, and more"
Dient wel ge´nstalleerd te worden via Rock, en als het goed is is er ook een trial versie. Klik op deze link voor het topic over myprofiles voor meer info ;).

vivianv 09-12-09 17:20

Klinkt opzich wel goed. Alleen had ik ergens gehoord dat sommige Cydia- en Rock apps niet compatible met elkaar waren. Klopt dit of kan ik zonder enige problemen met welke via Cydia ge´nstalleerde app dan ook dit naast elkaar laten draaien? Bedankt iig.

De Generaal 09-12-09 17:25

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door vivianv (Bericht 392078)
Klinkt opzich wel goed. Alleen had ik ergens gehoord dat sommige Cydia- en Rock apps niet compatible met elkaar waren. Klopt dit of kan ik zonder enige problemen met welke via Cydia ge´nstalleerde app dan ook dit naast elkaar laten draaien? Bedankt iig.

Daar zijn wel eens wat klachten over geweest inderdaad, maar ik ben deze niet erg vaak tegengekomen. Je kunt het altijd proberen en anders weer er af gooien.

Ik heb ook een erg gebruiksvriendelijke handleiding gevonden, en als op op pagina 6 van de handleiding kijkt dan lijkt dit dÚ app waar jij naar zoekt ;).

Het kost overigens 7 dollar.

vivianv 09-12-09 17:48

Heel erg bedankt, dan weet ik voldoende. Fijn dat er ook een trial-versie van is, voor ik met iets zit opgescheept dat niet is wat ik zoek. Nog even twee dingen: 1) is betalen via paypall mogelijk; 2) zie je dan ook geen scherm dat iemand belt? Die laatste kan ik zelf ook wel achterkomen, maar die eerste: dan doe ik wel heel erg veel moeite als het daarna allemaal gede´nstalleerd zou moeten worden.

Ik zag trouwens dat het topic verplaatst was, sorry dat ik in het verkeerde forum postte.

De Generaal 09-12-09 17:56

Jep je kan met PayPal betalen. Op je tweede vraag heb ik geen antwoord, omdat ik zelf niet met myprofiles werk. Wellicht kan je even de handleiding bekijken die ik eerder poste, misschien staat daar het antwoord in ;).

(Hier de support pagina van Rock, voor meer info over Rock)

vivianv 09-12-09 17:59

Die eerstgenoemde handleiding heb ik al bekeken en kon wat ik beschreef niet vinden ;) er stond alleen dat de iPhone dan geen beltoon afspeelt en evenmin trilt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:21.