iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Programma's van iOS4 al in Cydia? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/62031-programma-s-ios4-cydia.html)

MickeyBlueEyes 22-06-10 14:34

Na 2,5 uur wachten op het updaten van de sources, vond ik het wel genoeg en heb mijn iPhone uitgeschakeld. Na het inschakelen en het opstarten van Cydia waren de problemen opgelost en alle sources toegevoegd. Hopelijkw erkt dit bij anderen ook.

smoothnick29 22-06-10 15:37

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door macmichel (Bericht 470647)
Klopt het even aanpassen van de plist is niet voor iedereen weggelegd maar de handleiding zoals in de link maakt het heel makelijk.

Vandaar mijn vraag volg ik de instructies dan is het absoluut niet moeilijk en dan zie ik het nut van cydia niet in.

Ahaa als je het zo brengt:o Maar waarom probeer je t niet. t zit voor de rest niet in de weg en r zitten veeeeel handige dingen in ;)

bbgt 22-06-10 15:43

Ik denk langzamerhand dat de oorzaak van dat nu al uren lang hangen voor het maken van een Reservekopie komt doordat ik een CPU-gebruik heb van 100%. iTunes.exe neemt daar bijna alles van voor zijn rekening met tussen de 84 en 95%. Is dat normaal? Hoe krijg ik dat veranderd?

macmichel 23-06-10 21:33

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door smoothnick29 (Bericht 471130)
Ahaa als je het zo brengt:o Maar waarom probeer je t niet. t zit voor de rest niet in de weg en r zitten veeeeel handige dingen in ;)

Ik heb het inmiddels geprobeerd en dat werkt perfect Cydia is in mijn geval niet nodig. Er is een jailbreak uitgevoerd en kon via iPhone explorer de plist aanpassen.

blvdl 30-06-10 18:30

Downloading packages
 
Goede avond,

Ik heb overal gekeken voor een oplossing: google, hier en youtube bv maar ik kom er niet uit. Daarom post ik binnen deze thread mijn vragen.

Ik heb een iphone 3gs 32gb firmware 3.1 met blackra1n gejailbreaked, vervolgens heb ik hem met snowbreeze 1.6 geupdate naar ios 4.0. Dit werkt allemaal op zich goed, met ultrasn0w geunlocked werkt ook goed.

Vervolgens heb ik het probleem gehad dat youtube het niet deed, hiervoor de push fix gedownloadt (fishbone.ge) en cydia.iphoneil.net toegevoegd (bleef hangen bij downloading packages voor een aantal uur, dus gecanceled).

Youtube werkt nu wel, maar mn mail werkt niet meer.

Wat ik in cydia ook doe hij blijft gwn hangen bij downloading packages.

Push fix uninstallen zorgt ervoor dat mail het doet, maar youtube niet meer.

Er is zo niet te werken met cydia, Icy kan ook niks installeren.


Kan iemand mij helpen? alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:30.